Španija
Tu je ena ponudba za ta denar:
jst sm šla z iliriko maja in sm vidla, da majo zdej spet isto ponudbo. blo je full fajn, pa barcelona je zeloooooooooo lepa, lloret de mar mi drugač ni všeč, ker je preveč betona in hotel pr hotelu. drugač ma pa ilirika polni penzion za ta denar, sicer se velikrat zgodi, da si cel dan na ogledih, dobiš pa nadomestilo za kosilo v obliki lunch paketa. pa če se hitro znajdeš v novem kraju, greš lahko tudi sam v barcelono in si ogledaš kar si želiš-to smo mi naredili en dan, ko je bil dan namenjen le poležavanju v lloretu, pa se nam je zdelo brez veze izgubiti cel dan in smo šli sami z vlakom v barcelono. enostavno greš v lloretu na avtobusno postajo (je v centru) in kupiš karto za bus in vlak skupaj (je ena in ista karta). bus te potem pelje v blanes na železniško postajo od tam pa v barcelono do Katalonskega trga, ki je čisto v centru barcelone. tam se pa potem lahko voziš s podzemno, k je čist na easy sistem.
Men je bla Spanija zlo lepa in zanimiva!!!!Samo u Loret nikol ne bi sla ker je res grozn objekt- sami hoteli in beton-groza!!
Odvisno kok si stara!!Veliko je mladine in zurov!!Drgac je pa kr nekaj za vidt, tud ljudje so prjazni, pa ni tolk drago!!!!
Nevem, mors jit, da vidis in dobis izkusnjo. Jest tja ne potujem vec!!!
Hm zanima me, glede na to, da se odločam med agencijami Ilirika, Relax in Palma, katero mi najbolj priporočate. Sama imam izkušnje samo z Iliriko. Glede na to, da je pri Relaxu to potovanje v Senior katalogu, me zanima, če so potem sami starejši to ali tudi mladi? Kako pa je z doplačili-katera doplačila so obvezna in katera opcionalna, torej če hočeš, greš na izlet, če nočeš, ne greš, ker se jst prou nič ne znajdem pri teh ponudbah in vseh doplačilih.
Forum je zaprt za komentiranje.