Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kreta – absolvent

kreta – absolvent

oj!

cez ene 10 dni ga sibnemo na absolventa na kreto.. poleg zuranja od jutra od jutra, bi si zelel ogledat tud kreto samo.. ampak ne s fakultativnimi izleti (too much dnarja) ampak v lastni reziji. a mi lahko kdo predlaga na kak nacin (rentanje skuterjev, kaki busi ipd.) in pa kaj se splaca videt? a je bil kdo na absolventu pa je sel na kak tak fakultativni izlet pa to? je blo ok?
hvala 🙂

Živjo!

Jaz sem bila na absolventu lani!
In smo se tudi sami menili da ne gremo z agencijo na izlete, ampak stvar je v tem da se vedno tam dogaja vse! Tako da ti bo žal, če ne boš šel! Je res drago, ampak to se gre enkrat!
Tako da ti jaz svetujem da greš z agencijo, žur je nor in traja cel dan in noč!! Najbolj fino je pa pri nas bilo na boat partyu!

Drugače pa si lahko tam rentate avto cen ne vem , ni pa poceni!

lepo se imej

pozdravcek

urska

Saj izleti niso tako slabi, posebno priporočam boat party (house ladjica je lani sekala) in plažo Matala, odsvetujem grški večer, za tistih 27 eur me še niso nikoli tako očitno nategnili, hrana katastrofa, skoraj nič ne dobiš, edino njihovo obupno vino je v neomejenih količinah. Ne hvala.
Se sicer potrudijo z animacijo in prikazom plesov itd., ampak za 27 eur si lahko privoščiš 2 dobri večerji v restavraciji.
Rent-a-car ni bil ne vem kako poceni, jih je pa ogromno, tako da se malo sprehodi in poglej, cen se ne spomnem.

Jurij

Živjo,

od mojga absolventa je že nekaj let, pa vseeno… Bli smo na Kreti z Mondialom in je blo super. Stanovali smo v Hersonisosou v hotelu Pela Maria.

Je pa res, da sem jest študirala neki čudnga, tako da nas je blo samo 6 🙂 to se je na absolventu pokazal super, ker smo bli mejhna skupina smo bli res skoz skupi… šli smo na vse fakultativne izlete (to smo si zasigural, zato da res kej vidiš…) pol smo pa še za 2 dni rental en tak mini kombi k je bil registriran za 6 oseb in smo šli čez dan mal po otoku, res super, pa k smo rentanje delil na 6 oseb ni blo tok. Če boste rental karkol, auto ali skuter, rečte vašmu vodiču, ker majo veze s temi dilerji in vas ne bojo okol prnesl, pa mogoče bo še ceba kej nižja…

Uživi maksimalno!!!!!

VIV

a lahko prosim pišeš slovensko???

Saj tega se sploh ne da brati!

Tole je bilo v gorenjščini, lahko pa se potrudim tudi s pravilno slovenščino 🙂

ja jaz pa sprasujem ce je tu se kdo ki bi sel na absolventa naslednji teden.ker se mi z solo nismo kaj dosti zmenili sem se odlocil da grem sam.karto za ladjo si se nabavim pa gasa na kreto.dol si rentam avto v katerem bom po potrebi spal in si z njim ogledoval otok,zvecer pa akcija.
kaj pravite??vsa vasa misljenja so zazeljena.
ce pa se bi rad kdo pridruzil naj se javi.naj povem se to da bo doli 4000 studentov tk da bo noro.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close