Tudi Slovenke hodijo na ‘seks turizem’
Miloš Milač
milos.milac@finance-on.net
objavljeno 9.9.04 22:00
Miloš Milač
milos.milac@finance-on.net
objavljeno 9.9.04 22:00
Tunizijci so pravi casanove, ki zabavajo tudi slovenske turistke v zameno za darila
Natakar Nacuer v hotelu, kjer smo prenočevali, se je rad pridušal. “Slovenke so dobre stranke, ki ne varčujejo z darili. “Čehinjam pa nikoli ni dovolj, ob tem stiskajo z denarjem in z darili.” Seks turizem je kot kaže v Tuniziji dokaj dobro razvit, domačini pa turistkam radi ustrežejo proti plačilu ali darilu.
Tunizijec Nacuer se rad pohvali z izkupičkom seksa željnih turistk. Slovenke ima še posebno rad, saj menda ne varčujejo z darili.
Natakar je ob jutranji kavi na dan privlekel mobilni telefon z Mobitelovim znakom in se pohvalil, da ga je dobil od slovenske turistke. V Hammametu je letovala z možem, ki se je zabaval s pivom, ona pa z domačini. Ti se radi pohvalijo s svojimi posteljnimi sposobnostmi, tudi jezik imajo namazan in turistke z njim hitro zapeljejo. Naveličani so edino Čehinj, za katere pravijo, da si za ves teden dopusta v Tuniziji pripravijo le 40 evrov, v baru pa pijejo vodo, ki jo prinesejo s seboj. Seksualne usluge nenasitne Čehinje ponavadi niti ne nagradijo, še dodaja Tunizijec Nacuer. Poudaril je, da so Evropejke privlačne zaradi svetle polti, zelo zaželene so še zlasti svetlolaske.
V turističnih naseljih je pojav še dokaj zmeren, v Tunisu pa so lepe Evropejke že kar ogrožene, saj bi jih domačini hitro zamenjali za kakšno kamelo.
Natakar Nacuer v hotelu, kjer smo prenočevali, se je rad pridušal. “Slovenke so dobre stranke, ki ne varčujejo z darili. “Čehinjam pa nikoli ni dovolj, ob tem stiskajo z denarjem in z darili.” Seks turizem je kot kaže v Tuniziji dokaj dobro razvit, domačini pa turistkam radi ustrežejo proti plačilu ali darilu.
Tunizijec Nacuer se rad pohvali z izkupičkom seksa željnih turistk. Slovenke ima še posebno rad, saj menda ne varčujejo z darili.
Natakar je ob jutranji kavi na dan privlekel mobilni telefon z Mobitelovim znakom in se pohvalil, da ga je dobil od slovenske turistke. V Hammametu je letovala z možem, ki se je zabaval s pivom, ona pa z domačini. Ti se radi pohvalijo s svojimi posteljnimi sposobnostmi, tudi jezik imajo namazan in turistke z njim hitro zapeljejo. Naveličani so edino Čehinj, za katere pravijo, da si za ves teden dopusta v Tuniziji pripravijo le 40 evrov, v baru pa pijejo vodo, ki jo prinesejo s seboj. Seksualne usluge nenasitne Čehinje ponavadi niti ne nagradijo, še dodaja Tunizijec Nacuer. Poudaril je, da so Evropejke privlačne zaradi svetle polti, zelo zaželene so še zlasti svetlolaske.
V turističnih naseljih je pojav še dokaj zmeren, v Tunisu pa so lepe Evropejke že kar ogrožene, saj bi jih domačini hitro zamenjali za kakšno kamelo.
zivjo!
varno??!!! kaj pa je danes varno?
Spolno prenosljive bolezni lahko dobiš tudi tukaj v Ljubljani ali kjerkoli po svetu!
Tista ki je pametna se bo že znala zaščitit ali se pa ne bo spuščala v to…sicer se mi pa to ne zdi nič GROZNEGA!!!
Lahko pa ravno princa svoj sanj spoznaš nekje daneč …….:)
lp
urska
Zakaj pa svoje dame raje osebno ne pelješ na dopust v Turčijo in namesto da preverjaš založenost hotelskega šanka iz strateške pozicije – pogled na bazen in zelo selektivno izbiraš hotelske gostje po principu – ponedeljek, torek, sreda……
Tvoja dama je medtem v sobi že vse pospravila po omarah ( tudi če ne bi, ker tako ali tako še na domačem terenu ne veš kje imaš gate )
Potem te gre pa iskat in ” ravno takrat ” kopija Pamele skače v vodo – baba pa teži. In gre težačka iz hotela na sprehod, kjer sreča gospodiča ki mu ni odveč povabiti NJO na kavo ( ki jo sicer plača sama – pa kaj potem ).
Nihče je še pogreša ne ( do zadnjih parov gat )
TUDI JAZ BI TO NAREDILA ČE BI BIL MOJ MOŽ TAK TEPEC.
tudi v sloveniji je veliko turistk , ki rade dajo , a kot veste mi ni do avantur!
aids !
sem pa pristaš ob resni zvezi brezplačnega sexsa , in 50 : 50 emancipacija / darila za obletnice ne pa za sex /
kaj vse ne pišejo finance , samo da prodajo , so drage : 3 ure interneta a la volja za izvod !
lp lordwales
Nas že kar dobro poznajo – tisti ki so bili v stiku z nami (nas je pač bolj malo, manj kot npr. Angležev…)!
Za Grčijo pravijo, da se hodijo Angležinje tja samo dol dajat in da so hude p… Kdor je srečal Slovenko se temu samo smeji, ker naj bi bile naše mladenke še vsaj desetkrat ‘lažje’ in še vsaj desetkrat večje p…!
Za Tunizijo ne vem, zgleda pa da je tud hudo!
Pa še eno onkraj Atlantika: na Kubi so se dvema črncema usta do ušes potegnila, ko sem povedal odkod sem – sta imela priliko naše mladenke potestirat. Poznavalsko sta povedala, da so defintivno najhujše…
Kar se pa Slovencev tiči, pa smo ravno tako vodilni v eni disciplini: za Angleže pravijo, da ga močno vase vlivajo… ampak samo tisti, ki nas Slovencev niso pri delu videli!
Tako pač je – tako Slovenke, kot Slovenci smo hudi kalibri! Nazadnje pa vseeno skupaj pristanemo z eno samo razliko: ‘dedci’ ga še naprej veselo lokamo, ‘babe’ pa mal manj seksajo (pa še takrat ko jih le premočno zasrbi, hočejo prikazat, da so nam uslugo naredile). Ja hudi kalibri – mal čudaki, namesto, da bi se skupaj prav fino imeli!
Ostane samo še vprašanje kokoške in jajca… Ali ga Slovenci pijemo zato, ker sexa ne dobimo; ali Slovenke raje z drugimi sexajo, ker ga mi skoz pijemo!
Forum je zaprt za komentiranje.