rezervacija let.karte preko neta
Trenutno sem si sla malo ogledat internetno stran EasyJet-a….pa malo počekirat cene…pa me zanima…Meni tam pri cenah sploh ni nč jasn….oz. pri enosmernih oz. dvosmernih vozovnicah…tam ti vedno vrže ven enosmerno…je to možno…nč mi ni jasn…
Ker če si rezerviram vozovnico…za recimo Berlin….si moram potem se iz Berlina posebej….nevem…Kaksna pomoč?
Pa še to…na kaj je potrebno paziti pri naročanju kart preko neta?
Hvala za pomoč!
Pri “low cost” letalskih družbah vse cene temeljijo na enosmernih kartah. Ko izbereš npr. LJUBLJANA – BERLIN in datum odhoda, si moraš spodaj izbrati še datum povratka. Na naslednji strani ti potem ponudi 3 možnosti (izbrani datum, dan prej in dan kasneje) za let Ljubljana-Berlin (OUTBOUND) in spodaj še 3 možnosti za povratni let (RETURN). Odkljukaš najbolj ustrezno kombinacijo, potrdiš izbiro in že se ti prikaže končna cena (za povratno karto) z vsemi taksami. Če ti zadeva odgovarja, lahko z naslednjim korakom karto kupiš. Vnesti moraš le svoje podatke ter podatke o kreditni kartici. Na koncu se ti izpiše potrdilo o tvoji rezervaciji, na katerem najdeš tudi svojo rezervacijsko kodo (le-to dobiš istočasno še po elektronski pošti). Rezervacijska koda je tvoja elektronska karta in na Brniku ne rabiš pokazati ničesar drugega kot to kodo in potni list. That’s it!
Lep pozdrav
Pepson
Forum je zaprt za komentiranje.