J Amerika – okt & nov
Tudi midva s punco imava podobne načrte o potovanju po južni ameriki v novembru in decembru, predvsem njen zahodni del s perujem, bolivijo, ekvadorjem (mogoče še čile ali brazilija).
Letalska karta, o kateri govorita je izredno poceni in me zelo zanima, kje sta jo dobili.
Pred parimi dnevi je namreč nekaj prijateljev odpotovalo na to celino za nekaj več kot dvesto tisočakov…
Sicer se pa lahko kje v Limi dobimo na enem sladoledu?
Tudi jaz načrtujem ravno za okt.,nov. da bi si ogledal te države, pa ravno iščem nekoga s komer bi šev. Zanima me če se vama lahko pridružim, ter ali že imasta kupljene letalske vozovnice, s kom bi letele ter kaj bi si približno ogledale. Vglavnem z veseljem se bi vama pridružil, če je le mogoče.
Lepo se mejta pa upam da se čimprej kaj šlišimo.
Silvo Likar
tel: 041 475 344
hoj!
Mi2 sva kuple karto pri STA(študentska potovalna agencija) samo je bilo včeraj že skoraj vse zasedeno tko da se morte čim prej prijavit. Mi2 potujeva v drugi polovici oktobra. Kakšen pa je kej vas načrt potovanja ker bi lahko del poti prepotoval skupi? Midve letiva v Bogoto (Kolumbija), greva proti jugu preko Ekvadorja, Peruja, Bolivije v Brazilijo. Nazaj pa letiva iz Sao Paula.
Cao
Ola!
Mi2 sva včeraj že rezervirale karto in sicer letiva sredi oktobra v Bogoto, naprej greva v Ekvador, Peru, Bolivijo in Brazilijo, ter letiva nazaj konec decembra iz Sao Paula. Sedaj imava še ta teden čas da potrdiva rezervacijo oz.jo še spremeniva. Kakšen plan imaš pa ti? Lahko bi se dobili na kakšni kavici v Ljubljani in videli, če se naši načrti usklajujejo.
Papa
Morem priznat, da me je presenetilo tako stevilcno odpravljanje slovencev v te konce. Tudi jaz se s kolegom odpravljam ta cas v Peru, Bolivijo in Venezuelo.Mislim, da bi blo dobrodoslo srecanje tolkih slovencev nekje npr. v Boliviji.
Zanima pa me se naslednje: karto mate le rezervirano al tudi ze placano?Smatram, da je rezervacija cezoceanskega leta kar dovolj, al ne? Notranji let pa je itak dobro cim prej placat.LP
Zivjo!
Imam pa eno prosnjo in sicer ce bi mi lahko prinesli preparat, ki se dobi baje samo v ZDA v trgovinah z zdravo prehrano in sicer INTELECTOL (Vinpocetine) ali GET SMART (Vinpocetine + kombinacija drugih učinkovin) . To so neke kapsule oz. tablete, ki so baje odlicen stimulator spomina, poveca prehod informacij med levo in desno polovico možgan in poveča možgansko mikrocirkulacijo. Opravljene so bile stevilne raziskave, ki so pokazale izjemne pozitivne učinke na učenje in spomin. Po svetu jih že precej uživajo, pri nas pa to zaenkrat še ni dosti poznano.
Če sta mogoce tudi vidve študentki bosta verjetno tudi sami zainteresirani.
Skušala sem jih že naročiti preko neta vendar ne pošiljajo v Slovenijo, poleg tega bi bila carina gromozanska glede na to, da so neke vrste zdravila.
Torej če sta pripravljeni vsaj malo pogledati sem vama vsekakor pripravljena še nekaj plačati za uslugo.
Prosim sporočita!
Lp
Ojla!
Tudi jaz in moj fant se odpravljava proti koncu okt. v J. Ameriko, natančneje v Ekvador…Zaenkrat še iščeva karto in me zanima, če ima kdo kakše ugodne “podatke” kje bi se jo dalo dobit najceneje…
Poleg tega pa, če ima kdo kakšna priporočila glede potovanja so zelo dobrodošla, thnx!
Lep vikend vsem, M.
Forum je zaprt za komentiranje.