Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tik pred odhodom na Kefalonijo

Tik pred odhodom na Kefalonijo

Ekola…

Ze lep čas se nismo razpisali o Grčiji, heh?

Če se je slučajno ZADNJE DNI, kdo vrnil z dopustovanja po grških otokih (S in Z) bi bil zelo vesel, če se v tejle rubriki razpiše o svojih dogodivščinah. Sam namreč s punco potujem čez 5 dni in kanim ostati nekje 14 dni pa me malce skrbijo temperature.

Kamp v Samiju kdo pozna? Kaksna beseda za nekoga, ki gre prvič tja?
Ladja prispe v Patras po mojih izračunih ponoči. So potem kakšne povezave s Kefalonijo in potem dalje s Samijem ali je treba nočiti na kopnem? Kako je z nakupom karte za ladjo Trst – Patras? Še zmeraj na licu mesta, tik pred odhodom?

V glavnem, kakršnakoli informacija za dva avanturista bo dobrodošla tudi iz ust ostalih! Pozdravljeni…

Mislim, da ladja (Anek Lines) pride v Patras okrog 6-7 zjutraj, tako da ni potrebe po spanju v Patrasu.

ah ja, sem tipkal tole preden sem uspel preveriti – drži, hvala!

O Kefaloniji smo že kar nekaj napisali….če ni ravno tvoja punca spraševala o njej…malo poglej nazaj, saj sem tudi jaz nekaj napisala. Kefalonija je odlična. Priporočam vsem! Lepa, neokrnjena, zelena, raznolika, kaj za videti,… Jaz sem bila približno 5 let nazaj v začetku oktobra in je bilo še vedno vroče. Morje idealno – ne prevroče, niti ne premrzlo. Ljudje prijazni. Živela sva v eni vasici pri domačinih, ki so oddajali apartmaje. 3 km do najbližje trgovine, a skoraj lastna plaža (majhna za cca. 10 ljudi, kristalno morje in droben pesek zlate barve). Vas se imenuje Pessada, kjer pristane trajekt iz Zakintosa.

Če te še kaj zanima kar reci….

Okej, sem si ze zapisal ;). Najbrz sem bil jaz tisti, ki je spraseval po Kefaloniji – no zanimajo me pravzaprav kaksne sveze novice. Morda ves za kaksno low budget varianto bivanja (nocevanja) poleg kampa? Le ta sta namrec samo dva pa mislim, da ni se nihce povedal kako je s kampiranjem v Samiju.
Hvala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close