Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jadralski vikend?!

Jadralski vikend?!

Ojla,
mene pa ze dolgo mika jadrat, pa se nikoli nisem bla na jadrnici, tko da se mal tezko odlocim it za recimo 10 dni skupaj, ker ne vem, kak je feeling. Dans mi je pdalo v oci na matkurji tole:

Preživite konec tedna ali dan na 8m dolgi jadrnici z morjem, soncem in vetrom ter skipperjem.
Z nami boste jadrali in uživali v prelepem Tržaškem zalivu.

Vikend najem petek od 16h do nedelje 19h, z možnostjo prenočevanja na jadrnici, turistični privez v luki Piran
Dnevni najem od 10h do 19h (po dogovoru)
Nudimo S skipper-jem varno potovanje, križarjenje, osnove jadranja, osnove navigacije, osnove pomorskih veščin oz. po dogovoru
Posadka Skipper in max. tri osebe

a bi koga zanimalo it zraven?

lp Nika

Nika tudi meni je padlo v oči, le da smo že mi štirje in ne pridemo v finale. 8 m jadrnica je res ža štiri, če niste ravno za peštanje. Ne priporočam pupkam s petkami, ker na barki to ne velja. Glede na to, da bo samo šef bo treba kar malo poprijeti, če ne drugače pri pristankih. Lepa dogodivščina in cena se mi ne zdi pretirana.

Čao,

Jst sem ravno pisal dvema kolegoma če sta za stvar (hvala za informacijo), če pa se onadva nebi mogla it, pa se lahko midva kaj zmenva.
A maš ti še koga v planu? Če mi mogoče samo en od teh kolegov šel nas je že dost…

Lp Andrej

Kdo pa je tocno ponudnik tega ?

ne, lahko pa se koga vprasam…sam v moji druscini ni prav velik jadralcev…
ok, ti kar povej
lp Nika

Ojla,
jaz genialno nisem spravila linka, a mi lahko mogoce napises mail od tehle, ki stvar organizirajo…
thx
lp Nika

Ola.

Ti naslednji teden sporočim kako in kaj.
Kdaj pa bi ti šla, če bi šla.
Kolk si stara, kaj počenjaš…?

Andrej

Oj,
zdaj sem poslala mail temu tipu, ki organizira, prost je se termin 23.-26.8. in september.
Stara 30, tehnicna prevajalka.
lp Nika

Mi se pa 11.9. spravljamo jadrat za en teden. Odhod iz Splita, potem pa Vis, Lastovo, Korcula, Hvar….. Zaenkrat nas je 6, tako da nam se 2 manjkata. Ce je kdo interesent, se naj javi na soxisix@bonbon.net
Stari smo od 25 do 30 let.
Stroski se vsi delijo na 8. Predvidevam pa, da bi moralo biti 70.000 SIT/osebo dovolj za vse, vkljucno s hrano in prevozom.
LP
SS

čao,

Jst sem za september, pa po možnosti vikend. Kako je za ta termin 23 do 26.8? To ni vikend, na internetu pe je napisana ponudba pa posamezne dneve ali vikend paket?
Zaenkrat nobeden od kolegov ne gre zraven, tako da sem sam.
Sicer sem videl ponudbo Jadralka, samo meni ustreza vikend, še posebej če se gre septembra, ko so izpitni roki (sem asistent na fasku), pa je takrat težko iti za cel teden nekam.
Najbolj da se zmeniva o mailu.
Moj je
iskra@ntftex.uni-lj.si

Lp Andrej

Se ena ponudba:

Mi gremo 25. 9. iz Biograda na moru za teden dni, študentje, vse ksupaj bo stalo okrog 70 000 s hrano, privezi,….

Ce koga zanima naj piše.

lp

oz

Cao,
tudi meni se zdi povsem zanimivo, a me zanima jadranje za vikend, in koliko je cena za vikend z vsem skupaj.
Stara sem 41 let.
Pozdrav

Hm, midva sva dva in naju definitivno zanima vikend varianta, ker vec ne gre. Ce bomo samo tukaj pisali jaz bi sal, pa jaz bi sal….ne bo nic.

Gremo v akcijo…Na mail izleti@email.si mi posljite vsi mail, ki ste zainteresirani in nato bomo videli, koliko nas je, pa bomo najeli tako veliko jadrnico za cez vikend in potem dalje….Ste za?
Aja, lahko pa tudi na ta mail, na travel-u 🙂

Lp,
Andreja

Hahaha, goro poste sem dobila…ce verjamete…kaj nekaj govorite, ce potem ne mislite resno 🙁

Pozdravljena,
pišem ti v zvezi z jadranje, a mene zanima samo vikend varianta in to le v semptembru,Če si morda pridobila kakšne podatke in termine mi jih prosim sporoči ter tudi cenovna varianta bo dobrodošla informacija..Na jadranju še nisem bila, a me mika.
Lilijana

Ideja je padla za podaljsani vikend se pon. in mogoce torek 1. ter 2.11., ko smo itak doma cez praznike. Cena se ni znana, bo pa dosti nizja, kot sedajle. Ja, se rabimo sopotnike 🙂

Ojla,
ja, hm pa ni okrog 1.nov ze full hladno?! Jaz sem zdaj zmenjena z dvema kolegicama in skipperjem za drug vikend, vam sporocim, kako je blo. Ce bo pa kaj interesa se oktobra in ne bo premraz, se pa tudi lahko zmenimo.
lp T

Ojla,
no tudi meni se zdi novembra full hladno. Bi te prosila, če bi mi lahko napisala, kje si se to zmenila za jadranje, oz. preko koga gres in koliko je cena po osebi za vikend.Ter če mi lahko napišeš pot ki jo boste prejadrali.
Hvala
lilijana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close