Kam za približno 80.000 -Nujno
S punco se odločava kam bi šla na morje. V mislih sva mela tunizijo, ampak so naju presenetle cene(last minute ni nič cenejši?!)), tko da zdj ne veva kam točn bi šla. Velik lepih stvari sm na tem forumu prebral o Grčiji, samo kaj ko naše agencije ne ponujajo polpenziona skoraj na nobenem Grškem otouku. Z ladjo ne bi šla, hotel pa verjetno kakšne 3* za 7 dni.
Hvala za odgovore, Cof
živjo. midva sva tud misla it v tunizjio last minute, vendar sva se potem odločila za kataloško prodajo, da je za zihr. zdj sva vidla d last minute ni nič cenej, imaš prav. kar je res čudn.
za okol 80.jurjev dobiš Turčijo, tudi Grčijo, poglejta malo po netu na agencijah, intelekta, kompas, ilirika…tudi bolgarija mislim da je…
sporoč če sta kej dubla, upam, da bosta,lp
midva greva 20.septembra. res hočeva iti v tunizjo, zato sva se odločila, da letos pač ne bova šla z last minute. in pol sva iskala v katalogu in greva v hotel Le Khalife, za en teden, za 92.200. tukaj notri je vštet polpenzion za en teden, zavarovanje, letalska karta in letališka pristojbina.
potem je seveda treba imeti še denar za s sabo… a sta misla vse skupi za 80.000? če tko potem je krf za 40.000 mislm d..
Ce gresta v Tunizijo v lastni reziji, imata 80.000 sit več kot dovolj. Midva s fantom sva bolj popotnika in sva za ta denar celo južno Tunizijo prečesala. Malo morja, safarija, pa jahanja kamel in ful dobre hrane. Letela sva na Djerbo in od tam sva z lokalnim prevozom šla marsikam. Če te še kaj zanima, vprašaj, ker ne vem če ta varianta sploh zanima. Lep pozdrav!
Za 80.000 imaš kar nekaj dobrih ponudb:
21.9., Tunizija, 3* Hotel El Fell, 7D, polpenzion, letalo iz Ljubljane, 82.900 SIT (ok, malo vec;)
11., 18.9., Kreta, C kat., Hotel Roxani, 7D, polpenzion, letalo iz Ljubljane, 76.500 SIT
5.9., Turčija, Antalija, 3* Hotel Mirador, 7D, all inclusive, letalo iz Ljubljane, 84.900 SIT
9.9 Tunizija, Djerba 3* Hotel Abir 7 dni, Dvoposteljna soba, Polpenzion, Letalo, 69.300 SIT
20.9., 27.9. Tunizija, Djerba 3* Hotel Haroun 7 dni, Dvoposteljna soba, Polpenzion, Letalo, 79.900 SIT ……
Polno imaš tega, poglej na http://www.lastminutecenter.si in na ostale agencije.
Pa lep dopust.
@mojči Najin budget je takle: nekje 80 jurjev bi dal vsak za hotel(polpenzion,3*,prevoz,zavarovanje), pa še vsak bi s sabo vzel ene 30 jurjev.
@Taja To je najin prvi skupni dopust tko da je mogoče mal prezgodi za lastno režijo, mogoče drugo leto, če naju tunizija navduši(te takrat kaj več vprašam:))
Ja dons sm pregledov skor use te ponudbe, itq majo različne agencije iste stvari razn tistih glavnih. Mika me tist Djerba za 63k in dam še malo zraven in si privoščva še safari. Samo verjetno je že oddano.
Kaj pa mislite o temle :Turčija, Antalija,Z letališča Ljubljana 12., 19., 26. september 2004,4* Hotel Mirador,7 dni all inclusive + 3 izleti,89.900 SIT
Se mi zdi kr dost ugodno, samo ne vem kako je kj tm? O tuniziji in turčiji mal več vem od prijateljev, ki so bli tm.
oj mojči tle. ja js mislm d je to precej ugodna ponudba, ke si pa to najdu? super izgleda, jutri pokliči in preveri če je še frej! odločita se sama, kaj vama je boljše, tunizjia ali turčija. če ne pa gresta letos nekam, drugo elto pa drugam. tud turčija ne more biti slaba, moja sošolka je letos šla, je rekla da so se super mel!
Vsem zaenkrat hvala za odgovore. Jutr bom navsezgodj pogledov ponudbe na last minute centrih in se odloču. Najverjetneje Djerba, če bo okol 60-70k kje pa potem na safari, sicer pa mogoče kakšna druga ugodna ponudba Tunizije. Če pa ne greva pa u Turčijo, tista ponudba je kr ugodna k sm jo tm napisov. Sporočim kako je šlo, če pa še kj pametnga kdo najde pa nj kr link prpopa, bom zjutrj pogledov.
Lp,Cof
Ojla
Priporocam surf camp v Franciji.
CENA:
Cena je 88.000 SIT, ki vkljucuje:
– tecaj deskanja na valovih
– najem opreme
– prevoz z avtobusom
– nastanitev v kampu
– diplomo in priznanje o opravljenem tecaju
– 10% popusta za tecajnike prejšnjih let
Potovanje je že rezervirano, greva u Hammamet 14.9. in sicer u tale hotel:
http://www.giata-web-1.de/docs/intern/giata/php5/hotelanzeiger_main.php4?md=1&uid=5&cathotid=468344
Na koncu je res pršlo mal dražje od planiranga(okrog 90.000), sam se mi zdi da nama ne bo žal 🙂
Mal predn sm šu na to agencijo se je sprostil par mest na letalu in sm le dobil Tunizijo. Še dobr da en frend tm dela. Ko se vrneva, pa napišem kako je blo.
Hvala vsem za nasvete, Cof
Forum je zaprt za komentiranje.