Zahod ZDA
Ceprav sem imela jaz prenocisce ze urejeno, sem videla da imajo zelo veliko katalogov s kuponcki (npr. v tistih “avtomatih” za časopise, potem na Hollywood&Highland Info , črpalkah…), kjer je velikooooo popustov za prencevanje v hotelih
VIdet se splaca obalni del (Venice,Malibu,Santa Monica+3ed street promenade), Hollywood+Sunset Bulevard, Universal Studios (ce gres med vikendom obvezno front of line pass za 100$, ce imas kuponcek =90$), Warner Bros. studios (karte je treba kupit dan prej), ogled Tonight Showa with Jay Leno (za karte je treba it okol 7ih zjutraj cakat pred ticket office,ki se odpre ob 8ih, na internetu se splaca pogledat urnik gostov ki bodo tisti tedn),Beverlly Hills (Beverlly Hillls Hotel),Bel AIr, UCLA univerzo,Rodeo drive, Staples center, Long Beach&queen marry, Kakšno filmsko premiero (www.mannstheathre.com) ..
Ce rentas avto in se malo zorganiziras (npr si pogledas vec stvari v enem dnevu) si lahko v 1 tednu kar dosti ogledas…. Z busi + podzemno pa je dost pocasneje…
Priporočam
BANANA BUNGALOW HOLLYWOOD – THE ORBIT
http://bananabungalow.com/index_hollywood.html
Cena: 18 USD na noč oziroma 119 USD na teden v 6-posteljnih sobah.
Ta hostel je totalno odštekan in na super lokaciji (Melrose Strip). Opremljen je z dizajnerskim pohištvom, izredno čist, varen in vedno je dobra atmosfera.
Lep pozdrav
Pepson
Forum je zaprt za komentiranje.