Blue Lagoon (Grčija-Roda)
Ali je že mogoče kdo bil v tem hotelu?Jaz grem tja s fantom 28.9 (10 dni,ladja-ladja)z agencijo Animatours iz Kopra.Je že kdo potoval z to agencijo na Krf-izkušnje?Kakšno je pa kaj vreme in temperatura tam konec septembra-začetek oktobra?Zanima me kakšne so sobe v tem hotelu,kakšna je plaža ki je v bližini, ali se kaj dogaja v Rodi…oziroma kakršnekoli izkušnje iz kraja Roda oz. hotelskega kompleksa Blue Lagoon. Kam se pa kaj spača hodit jest?V hotelu imava samo zajtrk.
brez zamere, samo mi je ljubše odgovarjati preko maila, ker forumov res ne gledam vsak dan.
Sporoči mi svoj mail na chembewa@travel.over.net
Lahko pa ti povem da je bilo dobro, za več info pa res preko maila.
pozdrav jaz sem bil na tem delu otoka v sidariju
drugače sem hodil tudi v rodi in ti povem da je v rodi cenej se splača jest zunaj posebej mi je bilo všeč v restavraciji pri meggi”s super hrana in ugodne cene
drugače pa mi plaže niso bile tam posebej posrečene
najameš scooter in greš okrog men je bilo všeč na agios gordis to je bilo na severu zahodu otoka
če te še kaj zanima napiš!
pozdrav
Na Krfu se definitvno splaca vzet skuter al pa avto k se da cel Krf cez dat.
TA plaza Agios Gordis je res prekrasna, spa ful lepa je mau naprej od Sidarija, po eni potki gres, in je taka lesena tabla Sunset beach, in gres po stopnicah, in sele pol vidis tako lepo pesceno plazo, pa se ful mal ljudi je.
Uzivite.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.