bencinske črpalke relacija Ljubljana Delnice
Ojla
rabu bi še eno informacijo
in sicer se odpravlam na malj daljšo pot po Hrvaški. Začnem pa v smeri Ljubljana Kočevje Delnice itd.
Zanima pa me kako je s črpalkami na tej poti. Sm iskal na AMZS jevi strani in pravjo da je zadnja dežurna črpalka v Kočevju, no verjetno je to dežurna, zanima me če je še kakšna po tem. Vem da sem včasih vedno tankal aalo pred mejo na levi strani, a kdo ve a je špe tam črpalka, pa kdaj je odprta.
LP
Pravzaprav je ena črpalka na Brodu na Kolpi, za katero si pa ne upam trditi, da je vedno odprta. Vmes med Kočevjem in Brodom pa mislim, da je ni.
Po mojih letošnjih izkušnjah (sicer na drugi relaciji – Ljubljana – Metlika in čez), ti svetujem, da tankaš v Kočevju, če je črpalka odprta, da ne boš tankal kje pri Hrvatih (tako kot sva mogla midva s fantom).
mojca napisal:
> oj,
>
> crpalk je od kocevja proti meji sigurn se ene 5.ne vem pa,ce so
> odprte ponoci. Mas pa v kocevju en super madzarski bencin, ki
> je ful boljsi kot petrolov. (men se zdi, da je petrolov bencin
> cist zanic).
>
> lp,mojca
A res jih je tolko? No mogoče v samem mestu Kočevje (2 Petrola, MOL, TUŠ) eden manjka….Če pa je Petrolov bencin čisto zanič… – tankam samo Petrolovga, pa mi avto še vedno laufa. Sicer pa od Kočevja do meje je en servis, o katerem piše mrki… Če pa nardiš nekaj ovinkov, pa jih mogoče res našteješ 5…..
Forum je zaprt za komentiranje.