Najdi forum

kanarski otoki

z druzino letos novembra nameravamo iti na kanarske otroke..Prosim,če mi lahko priporočate kakšno agencijo, da bom z njimi zadovoljna.
hvala lepa..
p.s. vse ostale podrobnosti ne bodo odveč…

Marica, odvisno, kaj zahtevaš.
Midva sva se pred par tedni vrnila iz kanarskega otoka Fuerteventura. Šla sva z agencijo odklop in sva preko njih vzela letalo ter hotel s polpenzionom in kar je bilo zmenjeno, je držalo.
Ostalo sva rihtala sama (torej, prevoze do letališča in nazaj ter rent-a-car na otoku).
Do tedaj imaš sicer še dovolj časa, morda si še na internetu poglej nemške agencije (FTI in Neckermann, če se ne motim, saj kolikor vidim, so Kanarski otoki raj za nemške turiste, to pa pomeni tudi več ponudb in več možnosti odločitve).

Drugače pa lahko opišem najino izkušnjo na otoku Fuerteventura. Letela sva iz Muenchna, pristala 4 ure in četrt kasneje na otoku. Tam prestaviš uro za eno uro nazaj. Na letališču naju je čakal rent a car (Opel Corsa, cca 200 eur za en teden). Bencin stane 0,63 eur. Nastanjena sva bila na jugovzhodu otoka v obmorskem kraju Jandia. Hotel čisto v redu (vzela sva 3 *), zajtrk in večerja, oboje obilno, dobro, ni pa da doživiš kakšno kulinarično ekstazo.
Plaže so neskončne, peščene in čudovite, predvsem pa ni prav nikakršne gneče, seveda če hočeš, greš lahko na hotelsko plažo, kjer boš dobila tudi ležalnik in senčnik, vendar se boste gnetli z drugimi gosti. Klima je zelo prijazna, cca 25 do 29 stopinj Celzija, nikakršne vlage v zraku in skozi pihlja (če ne že kar piha, kar smo tudi pričakovali, saj je moj fant zavzet windsurfar). Morje je toplo in čudovitih modrih odtenkov, od turkizne preko sinje do globoko violične, skratka čudovito. Je pa v večji meri razburkano. Otok je gričevnat, puščavski. Po gričih živijo koze, v notranjosti celo kamele. Domorodci živijo v manjših skupinicah hiš, vasice in mesteca so slikovita in ljudje so prijazni. Znamenitosti je precej, časa pa seveda vedno premalo. Morda le za pokušino: čudoviti mlini na veter, na severu še bolj fantastične plaže, peščene dune (res občutek, kot da si v puščavi)….

Kmalu bova naredila selekcijo slik in ko bodo pripravljene, ti lahko kakšno pošljem, če mi daš mail.
V glavnem, čudovit, nepozaben dopust!

Jaz sem šel z avstrijsko agencijo 12fly na grand canario iz Graza. Hotel je bil zadovoljiv (3*), čist. Imela sva samo nočitev, cena pa okoli 95000SIT na osebo.. Bil sem pa sredi meseca decembra (nekaj let nazaj). Vreme je bilo idealno, podnevi čez 25° ponoči se je pa malo ohladilo. Bencin je zares poceni, rentacar pa tudi. Nastanjena sva bila blizu počitniškega kraja maspalomas.

zelo lepo si opisala.prosim te za kakšno slikco na mail.pa še ceno mi povej,prosim
hvala
kleopatra55@email.si

lep dan

Marica, slike še niso, upam, da bova uspela med vikendom zapečt pa ti pošljem.
Naju je letalo + hotel + polpenzion od 31.7. do 7. 8. 04 stalo 136.000
Se še slišiva!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close