Otok Kos
Ja, lani junija sem dopustovala na Kosu, v hotelu Akti. Ful je pihal veter vse dni, drugače mi je blo pa všeč. Splača se vzet renta car in si pogledat otok, drugač pa so tud lepi organizirani izleti, kar dost vidiš. Tud do mesta ni blo daleč, dobre pol urce peš, nazaj pa s taksijem. Zabave je kar blo, sam poiskat jo morš, v tistih stranskih uličicah. Motl me je edin to, da je blo ful Angležev, ki pa so bli kar precej glasni in zoprni, naduti. Uživaj in leeeepooo se mej!
Kardamena je tipična angleška turistična točka. Angleži so pa taki primitivci, da niso za naš okus. Poleg tega oni prideju žurat in meni ni to nobena zabava, če so vsi pijani.
Mogoče je dobro, da veš v naprej kam greš in ne boš potem razočarana. Sej mogoče ne bo tako grozno. Zdej nimaš kej spremenit. Jaz sem šla kraj samo skozi, od tu se gre namreč na otok Nyssiros. Tja moraš it!!!!! Na internetu si o tem otoku marsikaj lahko prebereš, je luštkan otoček z delujočim vulkanom.
Rentaj avto ali motor in se hodi kopat na zaliv kjer je Paradise Beach in še ene 5 plaž, za vsak dan ena. En dan si privošči tudi Hot Springs ali Thermes, v glavnem izvir tople vode. Nobenega luksuza, mir in voda 30 stopinj.
Drugače je pa otok na severu zelo zelo vetroven.
Bo tako, kot si boš organizirala. Če te še kaj zanima vprašaj.
Čao
Forum je zaprt za komentiranje.