iščem sopotnico za poletne počitnice
Živijo,
tik pred zdajci sem ostala brez sopotnice za poletne počitnice. Ker jih ne bi rada preživela doma, sem se odločila, da poskusim na ta način poiskati kakšno dobro družbo. Mogoče pa mi bo uspelo? Dopust nastopim po 9.8., nameravala sem ga preživeti nekje v Dalmaciji. Lahko v lastni režiji, ali pa kaj “last minute” – odvisno od dogovora s sopotnico. Stara sem 37 let, nekadilka, kar nekaj sveta sem že prepotovala (v glavnem z agencijo), te počitnice bi rada preživela na kakšni lepi, mirni plaži,..
Vabim vse, ki so se znašli v podobni situaciji, da se mi oglasijo.
Ojla,
vem, da si že odpotovala in da si sopotnico tako ali tako morala ali pa tudi ne najti.
Želela sem te samo malo vzpodbuditi, da tudi če je ne najdeš se ne daj in pojdi sama.Jaz sem letos to napravila z razliko od tebe sopotnice nisem niti iskala.Šla sem prvič sama, odločila sem se za Turčijo, dobila sem kup podatkov zaradi katerih sem skoraj ostala (od strahu) doma, a sem si vseeno rekla, da grem. Spoznala sem nove ljudi, o tem da bi se dolgočasila sploh ne bi smela govoriti, spoznala sem ljudi in ugotovila, da je bila odločitev pravilna.Ne bom rekla, da bom tudi v prihodnje odšla sama, a če bo tako naneslo brez problema, ne bom prosila svojih prijateljev in prijateljic usklajevala dopust z njimi, kjer bomo morali prenašati muhe enega ali drugega. Ne preprosto greš, se ne rabiš prilagajati, pa še pridobiš, morda znanca ali znanko za naslednje počitnice.
Ker te razumem kakšno je bilo tvoje počutje preden si se odpravila, sem ti želela napisati par vzpodbudnih besed , prej ni šlo saj sem se ravnokar vrnila.
Lep dopust , brez strahu, morda pa se naslednje leto najdeva pravočasno.
Lilijana
Počitnice so mimo, spet se oglašam. Zaradi spleta okoliščin, različnega termina dopustov ali različnih želja mojih kolegic sem se tudi sama v preteklosti že odpravila na kakšno potovanje sama (z agencijo) in doslej sem se imela fajn.
V pozno jesensko ali zimskem času že načrtujem potovanje nekam v tople kraje. Malo mislim na Vietnam, nisem pa se še dokončno odločila. Če bi te zanimalo ali če imaš kak dober predlog, mi piši na mail: potepinka2004@yahoo.com
Ciao
Forum je zaprt za komentiranje.