Najdi forum

Letos po novem letu zopet nameravam nekam iti, vendar se še nisem odločila kam. Lansko leto sem bila v Egiptu in je bilo super. Sedaj pa me mika Dubai. Prosim čim več informacij. Destinacije so cenovno kar zasoljene. A ima kdo predlog da bi šla kam drugam. Pogoj – mora biti toplo.

tudi jaz nameravam iti v dubaj v februarju, ker sem kvoto za letos izkoristila, pa me zanima, ali ima kdo kakšne koristne informacije.

Zdravo,

jaz sem bil aprila na Filipinih in bilo je prav super pa še zelo poceni, saj sem zapravil tam malo čez 300 evrov za spanje, hrano in pijačo! Karta pa je bila 180.000 sit do Manile z taksami vred!
V Dubaj sem bil dve leti nazaj ampak samo 2 dni, ker smo leteli za Tanzanijo in zanzibar in smo nazaj grede v Dubaju imeli samo dva dni stopover!
Če greš samo v Dubaj se ti splača vzeti kakšen aranžma, ko imaš karto in hotel že v ceni, na netu je ful ponudbe za Dubaj, tako, mislim, da ni panike!
Veliko popotniških užitkov!
Mogoče boš našla kakšno dobro destinacijo za septembra!

Mare

Bila sva v Dubaju septembra lani za tri dni ko sva se vračala iz Indije in Sri Lanke. Preseratorji!!! Hoteli so full dragi. Spala sva v Youth hostle, saj je bil v LP najcenejši ( nekaj čez 20 EUR na osebo na noč z zajtrkom). Prehranjevala sva se v supermarketih. Je za pogledat kaj so naredili iz puščave. Najbolj mi je ostala v spominu trava v parkih – angleška floroscenično zelena in ulični avtomati za hladne napitke kateri so cenejši kot v trgovinah 1 AED – cca 60 SIT za pločevinko ledeno hladne pijače. Moderno mesto za kak dan. Najbolj se splaca nakupovanje. Ko so popusti so znižanja 80%. Pojdi ga pogledat dokler ne zmanjka nafte – HA HA. LP

Cao Ida

mi odhajamo v Dubaj letos v novembru za 14 dni. Vse smo si uredili sami, skratka potujemo v lastni reziji. Avio karte smo vzeli pri CSA iz Brnika do Dubaja, pride karta cca 500 EUR z letališkimi taksami skupaj. Cena avio karte pri Emirati Airlines je 128.000 SIT iz Ljubljane plus letališke takse. Hotele sva poiskala po netu, in nasla ful dobre hotele za primerno ceno. Je pa seveda odvisno kolko si pripravljena dati za spanje. Drugace sem pa ogromno koristnih informacij dobila na netu. Iz turistične agencije Imperial Travel, so mi poslali katalog tako da sem si ogledala katere hotele imajo oni v ponudbi, lahko ti samo prisepnem, da so isti hoteli na netu mnogo cenejsi. Skratka midva sva se tokrat odlocila za drazjo destinacijo, z nama potuje tudi najina leto in pol stara hcerkica, pa moja sestra in njen fant. Prej sva si pa tudi ze ogledala nekaj sveta z nahrbtnikom na rami. Skratka ce se clovek malce znajde lahko potuje kamorkoli za zmeren denar. Je pa seveda odvisno koliko si pripravljena dati za dopust. Zaenkrat je to vse, ce te se kaj zanima pisi.

LP, Andreja

Zanima me samo to, kako si rezervirala hotel preko interneta. S tem nimam kaj dosti izkušenj, saj sem vedno potovala z agencijo.

če letiš z Emirates ti oni zrihtajo hotel in še vizo, zdaj imajo akcijo samo ne vem do kdaj 30 dolarjev na dan hotel in viza, jaz sem bil dve leti nazaj v Dubaju, ko smo leteli v Tanzanijo in smo nazaj grede delali stopover v Dubaju, Emirates imajo predstavnistvo v Ljubljani nasproti Gospodarskega razstavišča, oziroma lahko narediš v kakšni agenciji rezervacijo za Dubaj.
lep pozdrav

Mare

Cao Ida,

ja rezervacija preko neta, v bistvu nic zakomplicirana zadeva, skratka poiščeš hotel, ki ti ustreza, potem imaš pa tako ali tako rubriko rezervacija, to klikneš, vse drugo se ti potem izpiše, in v rubrike vpisuješ podatke ki jih želijo, in pa seveda tvoje želje, kakšna soba, npr. enoposteljna, dvoposteljna, itd. Naj te pa še opozorim, da za rezervacijo hoteli v Dubaju želijo imeti številko leta, datum prihoda in odhoda. Verjetno želijo te informacije zato, ker ti potem tudi oni urejajo vizo. Skratka midva imava z rezervacijami preko neta dobre izkušnje, ker sva na isti način tudi rezervirala hotel ko sva potovala na Tajsko, sicer samo za par dni, ampak bilo je vse v redu. Imaš pa tukaj še internet naslov kjer sem jaz iskala hotel http://www.seastour.com, za Dubaj je na tej strani. Žal ne znam naresti aktivnega linka, ampak poišči pod ta naslov in upam da boš našla kaj primernega za sebe. Imej se lepo še naprej, in upam da sem kaj pomagala. Verjetno pa tudi veš če rezerviraš preko neta, moraš tudi plačati, in sicer midva plačujeva z Eurocardom, lahko tudi z Visa kartico. Zaenkrat nisva imela slabih izkušenj.

Tolk za zdaj če te še kaj zanima piši ali pa pusti mail naslov, pa se kaj mailava.

LP, lep večer še naprej

Andreja

Hvala za izčrpne informacije. Se še kaj oglasim in prosim poročaj ko prideš nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close