Najdi forum

Za vvk-Dubai

Ja zdravo,

ja kar se hotelov tiče in cen, boš mogoče morala malo bolj specificirati, kaj želiš, oz. koliko ste pripravljeni plačati za hotel. Mi smo se odločili za apartma z dvema spalnicama, in je cena za 7 dni 865 USD za 4 osebe + 1 otrok. Za naprej bomo pa verjetno poiskali ko bomo tam, nismo se še čisto točno odločili. Vsekakor pa moramo to urediti, ker tudi potrebujemo vizo, in za to rabimo imeti plačan hotel oz. nastanitev. Ja kar se pa tiče ramadana, bo že držalo da so takrat nižje cene, ampak če sem jaz kaj pravilno informirana je letos ramadan od 15. oktobra do 15. novembra. Tako da ti resnično lahko povem, da so cene za tisti termin ko smo iskali mi, občutno višje. In sicer mi letimo 21. novembra, vračamo pa se 8. decembra. Cene hotelov od maja do konca oktobra so kar nekaj nižje, nekateri cene v novembru kar precej dvignejo, drugi malo manj. Za orientacijo ti posredujem internetni naslov, kjer smo mi iskali hotele in apartmaje http://www.seastour.com. Upam da boste tudi vi kaj koristnega našli za sebe. Zaenkrat je to vse, če te še kaj zanima, vprašaj, lahko pa pustiš tudi mail naslov, in se bova še kaj po mailu pomenili.

LP, Andreja

Najlepša hvala za informacije in imejte se čim lepše.
Vanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close