Najdi forum

kilimanđaro

pozdravljeni poptniki!

mene pa zanima, če kdo tukaj že bil na kili-ju? imam veliko željo iti tja, pa me malo zanimajo vaše izkušnje.sem na tretrek spletni strani zasledila eno turo avgusta, pa stane 17 dni 590.000sit.all incllusive:)))+ 3dnevni safari.oklevam, seveda zaradi financ.ali je ta cena nekako v rangu “normalnega” za ta podvig ali predrago?
pišite,pišite….karkoli!

lep pozdravček!

Cena je v rangu normalne za to kar si na hitro opisala, se pravi drago. Poglej na trek trek (ce nisi ravno tam ze dobila te cene) na kilimandžaro vozi tudi Roman Robas (slovenska alpinistična legenda), katerega aranžma velja za best buy. Ponudbe Kilimandžara je veliko zato se velja nekoliko potruditi. Kilimandžaro je tako drag zaradi vstopnine v narodni park in obvezne uporabe njihovih vodičev in nosačev. Samo vstopnina v park, če si posameznik znaša okrog 500 USD.

lp

oz

Z Romanom Robasom pa jaz ne bi sel, TrekTrek se mi zdi pa se kar OK, samo cena bi lahko bila malo nizja. Drugace pa tudi slovenci operirajo Kili kar iz Tanzanije, mislim, da se jim rece Eyes on Afrika al nekej takega.

Zakaj pa ne s Robasom?? Spet nekaj “sem slišal, da…”. Na tejle strani zadnje čase berem veliko nepreverjenih kritik o ljudeh, ki jih sploh ne poznate, le slišali ste, da … Prepričaj se sam ali pa na kritiziraj vnaprej!

hmm.. če si še zainteresirana mi sporoči. Jaz bi šel tja, vendar najraje v samoorganizaciji, ki je dosti cenejša. Tako da se lahko dogovoriva 😉 kontaktiraj me na malgorpamaldol@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close