Hotel Vespera Mali Lošinj
Tam sem bila lansko leto za 1.maj. Osebje je bilo zelo prijazno, hrana izredno dobra. Sobe so bolj majhne.Plaža je pa res grda. Same skale in ni za otroke. Imajo samo en zares majhen zalivček s kamenčki, en je pa še pred hotelom Aurora 100 metrov naprej. Klima je zelo ugodna, super sprehodi do Lošinja in nazaj.
Mi smo bili pred enim letom in vsaj zame so ble to najlepše počitnice do zdaj. Za kopat je bilo lepo, najdlo se je kar dosti zalivčkov z majhnimi kamenčki, drugače pa je plaža tako dolga, da si lahko najdeš svoj kotiček tudi čisto na samem, nekajkrat pa smo se tudi zapeljali 5min do plaže Čikat, kjer je celo mivka in je bilo za otroke še posebej veselje. Skratka res lepo, klima je super, voda še nikjer ni bila tako čista. Hotel sam ni sicer nič posebnega, imajo pa res super postrežbo samopostrežne hrane z najrazličnejšo izbiro. Super izbira!
Letos je bila tam kolegica in je totalno razočarana nad osebjem v hotelu, ker so bili očitno vsi nastrojeni proti Slovencem. Rezervirala je sobo spogledom na morje, dobila pa pogled na parkirni. Ko je prosila za drugo sobo ji je receptor zabrusil, da je na otoku in da imajo tako in tako vse sobe kao pogled na morje. Tako je 12 000 zapravila brez zveze. Drugače je hrano pohvalila, vse drugo pa skritizirala
Parkirišče je drugače pri Vesperi pri pogledu na park, tako da če je naročila in plačala sobo s pogledom na morsko stran (ki pa ni vedno tudi na morje, kar opozarjajo pri vseh agencijah!), kar pomeni 12.000sit več, bi jo morala tudi dobiti, če je pa ni, so pa ali kaj zamešali pri agenciji ali tam in bi se mogla očitno malo bolj zbunit in kar takoj na licu mesta poklicati v agencijo pa bi se po mojem takoj lepo vse zmenili s hotelom. Kar se osebja tiče za letos res ne vem, lahko pa zagotovim, da so bili lansko leto zelo prijazni, vsaj kar se tiče natakarjev in sobaric. Po mojem je tako, kakršen si ti do drugih, so tudi oni do tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.