Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice belize & guatemala vize

belize & guatemala vize

Potrebovala bi pomoc za vize za Guatemalo in Belize.
Ali obstja moznost, da se dobi viza tudi na meji Mehika-Guatemala za Guatemalo? In kako je potem iz Guatemale v Belize ali lahko dobim vizo na meji tudi za Belize?

Prosim, da mi ciprej kdo odgovori, ker sem kmalu na Guatemalski meji.

Hvala.

Za Gvatemalo državljani Slovenije ne

potrebujemo viz.

LP!

Samo

Od kdaj pa to velja, da slovenci ne potrebujemo vize???

Me zanima isto – od kdaj jo ne rabimo? Pa tako zaj… jo je (bilo) dobiti (no Gvatemalsko, v Evropi)Kaksna dodatna informacija za nas nevedne?

Informacije o vizah so na internetni strani MZZ.

To je Ministrstvo za zunanje zadeve.

LP!

Š3tof

Meseca januarja sem zaprosila za guatemalsko vizo pa je bila zavrnjena.
Sem pa slišala, da imamo slovenci en kup tezav predno jo dobimo.

Pa so informacije na ministrstvu točne?
Ko pa prideš na mejo z Guatemalo pa je lahko druga zgodba, ko te ne spustijo v drzavo.

Ma mene Z vizo niso spustili na letalo v Benetkah, po zaslugi enega hiper pametnega mladoletnega usluzbenca Iberie – je pogrunatal da Slovenci v Gvatemalo ne smemo!!! Pol ure panike in potem so pametnjakovica podučili in sem prišel na letalo v zadnjem trenutku…

No zares ni lahko dobiti vize za Gvatemalo (2-3 mesece je cel postopek na Dunaju), ce jo res ni treba več smo zmagali….samo dvomim, dvomim….

Halo,

hvala za info.

Jaz sem danes klicala se v Mexico city na guatemalsko ambasado, sicer tip ni znal govoriti anglesko tako, da sem ob pomoci prijazne mehicanke iz Oaxace uspela zvedeti, da dejansko ne rabimo vize. Tip je garantral, da je ne….pa da vidimo, sicer ga pojem. Javim, ko pridem cez, ce pridem 🙂
Drzte pesti 😉

Za belize pa jo rabimo – na tej ambasai v MC pa prijazna gospa govori tekoce anglesko in mi je le po pojasnila, da jo sicer lahko dobimo v Guatemala cityu ali na juzni meji v mestu Ch…. (ne spmnim se tocno imena ampak je vecje mseto na meji Mehik- Belize).

papa

Prou – drzimo pesti, ti pa nam nujno javi kako je slo!! Ja pa lepo in varno potovanje ti zelm!! Jaz pa v sluzbi…..smrk, smrk

Pozdravcek iz Guatemale. Vesela novica uspelo nam je … NI TREBA VIZE.

CArinik je hotel samo 2 eura na osebo za ne vem kaj. V bistvu ne bi bilo treba nic.
Jaz sem imale glih pet eurov v denarnici pa sem mu jih dala. Z sodelavcem sta ga gledala kot, da ga prvic vidita.. ma …. 🙂
V glavnem za Guatemalo ni treba vize.

Baje, da za belize pa te na meji lahko niti pogledajo ne:)

bomo vidli

pOZDRAVCEK v sLOVENIJO

Niki, mi te imamo zelo radi…avaj ma je res super da vize ne rabimo vec, upam da to velja tudi ce priletis direktno v Gvatemalo…v glavnem lepo potovanje se naprej !!

Se nekio Guatemali, ko izstopis iz Guatemale hocejo, da jim tudi placas neko izstopno takso 10 qezalov na osebo.
Ma tej pa res znajo pobirat denar, ni kaj.

Ajd mi smo zdaj sept v mehiki 🙂

Se malo …smrk smrk

Zdravo Niki. Tudi jaz sem vesel te novice saj se cez 14 dni odpravljam v Mehiko in ce bo cas tudi v Gvatamalo. A mi lahko sporočiš kje si prestopila mejo in kaj je lepega za videti v Gvatamali. Kakšne so kaj cene. Ali je res, da je v Mehiki full drago. Kaj se splača videti? Kakšno je kaj vreme, ali je full komarjev. Lepo se imejte in srečno iz full vroče in soparne Slovenije.

LP Dejc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close