Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prišla z zakintosa

prišla z zakintosa

… tako da sem na voljo za različne informacije:)

Bi blo fajn xe bi kar sama cimvec povedala 😉

Kaj si bila v hotelu Esperia ali v APPartmanih.

Tudi mene zanima, če si bila v hotelu Esperia, oziroma če si vsaj videla kje stoji. V septembru imam namreč namen obiskati in se nastaniti v tem hotelu.

Jaz sem bil v hotelu Esperia in je bolj brižen..Je pa na začetku najbolj žuratorske ulice na otoku in je bilo spanja bolj malo,tudi če je soba zadaj.Vseptembru ni več angležev in se bolj umiri situacija.Plaža je 5 min stran in je fantastična,pa še kakšno želvo lahko vidiš.Priporočam ti ,da vzameš sobo na ulični strani in boš vsaj imela lep razgled.Mi smo imeli sobo na notranji strani in ni bilo lepo.Kar povej ob prihodu na recepciji ni problema.

Malinero hvala za info.
V katero mesto na Zakintosu se pa najbolj splača it, da ne bi bilo tolk velik žuranja ampak bolj počivanje. Greva namreš s prijateljico in bi rade bolj pofirbcale po otoku.

Vse drugo samo ne Laganas.Mogoče je sptembra čisto drugače.Za moje pojme najlepše Alikes,Porto Roma,Gerakas,vassilikos.Poskusi dobiti kakšne studie,ker so zelo lepi in večina z bazeni.Za odkrivati lepe plaže med prepadi je res čudovito.Rabiš samo skuter ali avto.
Če rabiš kaj pa še vprašaj.ciao

Sem nudistka, pa me zanima če je tam tudi kaj nudističnih plaž…

Hvala

Nas zanima, če si bila v apartmaju, ker iščemo kakega na kakem grškem otoku. Oglasi se!

evo končno sem prišla domov! sem bila spet na morju;) drugače sem bila v hotelu Australia. vzela sem NZ in me je prišlo okoli 20.000 dražje kot če bi vzela APPartma. je pa hotel na zelo dobri lokaciji tako da ne slišiš hrupa z glavne ulice, ki traja do poznih dopoldanskih ur! laganas res ni za počivanje ker je tam preveč pijanih ljudi ki se po naklučju znajdejo pod tvojim oknom in se nato pogovarjajo in derejo celo noč, pa še nihče jih ne spodi! tako da je po mojem za oddih najbolj primeren s otoka vendar tam ni tako lepih plaž. bolj miren kot laganas je jv otoka, kjer so najlepše plaže zakintosa!!! res pa je da nevem kako je tam septembra ker angležov več ni!?!
pazite se koktejlov, jaz sem bila celo noč na stranišču, ker sem se z njimi zastrupila, no kasneje sem pa prebrala, da baje tam mešajo v koktejle mmetanol da bolj zadane?!?!?

drugače se mi je zdelo precej drago, še posebaj hrana. sadje je nenormalno drago, v enem marketu sem vidla na vsaki breskvi ceno 1 evro!!!
če boste v laganasu nakupovali hrano se vam najbolj splača kupovat v dia marketu, ki je po glavni ulici od plaže naprej. pred tem je še pumpa, za tem je pa ta market na desno! dia market ima kar svoje izdelke, podobno kot mercator! poceni je tudi na začetku glavne ulice v takis marketu!!! drugje pa so cene nabite!!! zelo se da pogajat glede cene v trgovinah s spominčki in raznimi oblekami!!! so pripravljeni zelo spustit ceno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close