Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Umag – app. Stela Maris

Umag – app. Stela Maris

Zanima me, kako je v Umagu, v apartmajih Stela Maris ali Sol polinesia (nekaj takega), v katalogu izgleda lepo, a ve kdo iz prve roke?

Akcija je, da vzameš pol penzion in apartma, kjer se da kuhati. Je ta kuhinja OK?

Za vsako info glede tega se vnaprej zahvaljujem:

LP, Mojca

Kje pa je ta akcija? LP

Zelo dobro, mi smo bili junija in smo bili zelo zadovoljni. Apartmaji so ok (s TV in telefonom), dokaj prostorni, v sklopu kompleksa sta dva bazena in seveda morska obala. Tudi restavracija je ok, sicer nič posebnega, ampak zadosti dobro.

Kompleks je zelo velik, zato si poskušajte izboriti apartma bliže morju, saj so nekateri kar precej oddaljeni (ampak ni hudega, razen če imate majhne otroke). Še to: na pogled obstajajo v kompleksu različni apartmaji, oz. verjetno niso bili vsi zgrajeni ob istem času, zato so morda nekateri drugače opremljeni.

lp

Agencija SAJKO Slov.Bistrica

Mi smo bili lani in tudi zadovoljni. Le da je treba biti pozoren na nekaj. Apartmaji (cenovno ugodnejši) so v tistih “blokih s 3. štuki”, malce bolj oddaljenih od plaže (pa še vseeno dovolj blizu, da ne bo pomote). Tiste luštne hišce ob morju pa so bungalovi in so full dražji. V glavnem: mi smo, ko smo plačali apartma za 3 v slov. agenciji, zahtevali senco in pritličje. Rekli so nam, da nam tega ne morejo garantirati, da pa nam bo verjetno ustreženo. In z manjšimi zapleti (kar nekaj pregovarjanja na recepciji) smo na koncu le pristali v OK apartmaju. Je bilo pa to v juniju. Sredi sezone si lahko verjetno bolj malo izmišljuješ. Hrvati te dajo tja, kjer je še prostor…..

Lp,
Kati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close