Najdi forum

kamp-Rovinj

Povejte prosim, kakšne so kaj cene v kampih zdaj v Istri (Rovinj, medulin …) in posebej če kdo priporoča kak fajn kamp v Rovinju?

V tem sem bila 3 leta nazaj, meni je bil zelo všeč. Prijazno osebje. Mogoče edini minusek je to (ali pa tudi ne), da je tista plaža, ki je pri kampu, bolj nikakva, in se moraš odpeljat z avtom na drugo stran mesta, tam kjer je en ful fajn park tik ob morju, raznolika plaža. Uh, se splača. Fini spomini 🙂 Pri cenah ti pa žal ne morem pomagat, lahko pa jih pokličeš.

hvala
a potem pri tem fajn parku pa ni kampa?
lp

mislim, da ne. sicer pa z avtom ni daleč. ne me vprašat, kako se tja pride 🙂 sva imeli en provizoričen načrt do plezališča, ki je tud tam, mogoče ti bo kdo znal povedat.

Prejšni teden sem bila par dni v campu Polari pri Rovinju. Do sedaj nisem nikoli nič rekla čez Hrvate, od zdaj naprej, pa nikoli več v Istro. Cene so obupne. V campu Zelena laguna pri Poreču pride za dve osebe, šotor, avto, taksa, elektrika 10.000,00 sit na noč,v campu Polari pa 5.000,00 sit.
Doživela sva pravo preganjanje /bila sva menda na rezervirani parceli, čeprav tablice z datumom o rezervaciji ni bilo/, naslednje jutro sva se preselila na sonce na nerazplaceliran prostor, nakar je popoldne ponovno prišel kontrolor in zahteval prijavni listek, čeprav je številka,ki jo dobiš pri prijavi visela na vidnem mestu na šotoru. Pri odhodu so pregledali račun, na glas ugotavljali, da je plačan avto, dve osebi, šotor, taksa. Najina stara parcela je ostala prazna. Ne vem ali se mi samo zdi, ali jim Slovenci res nismo všeč.

Pejte kampirat v Dalmacijo – tam bodo za vas naredili vse, da se boste dobro počutili – brez heca!

Pred 3 tedni sem se vrnila iz kampa PORTON BIONDI v Rovinju. Zelo prijazno osebje, cene mislim da najdostopnejše od vseh rovinjskih kampov – za 6 dni (5 nočitev) sva plačali 650 kn (2 osebi, šotor, avto, taksa, prijavnina). Priporočam!

Chiara, kako je blo pa morje?kaj meduz ipd??
hvala

Zivjo!

Ni bilo meduz, ampak morje precej razcveteno:(. V sredo sem se vrnila iz medulina in morje se je sčistilo, tko da je po moje tudi v Rovinju zdaj vse ok.

lp

Mi pa že več let hodimo v Polari-Rovinj, pa smo bili vedno zadovoljni. Nobenih težav z osebjem.
Super je, če imaš s seboj kolo, ker potem lahko izbiraš 5 kilometrsko plažo proti mestu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close