RABIM POMOČ
Pozdravljeni!
Pred menoj so štirje tedni dopusta, pa še vedno ne vem, če mi bo uspelo kam iti. Kot mati samohranilka si z otrokoma ne morem ravno veliko privoščiti.
Morda kdo ve, kje bi lahko prživeli nekaj dni za čimmanj denarja. Le da bi imeli kje prespat.
Tri leta že nisem šla na dopust in upam, da mi bo z vašo pomočjo letos le uspelo. Lahko je to ob morju, ni pa pogoj. Lahko kjerkoli v Sloveniji.
Predlagam Kranjsko goro, Železničarski dom ali pa Vilo od Zveze prijateljev.Oboje je poceni in prijazni oskrbniki.Če rabiš številko, piši na mail
Tam lahko vandrate okoli, se kopate v bazenu v hotelu Larix, otroci gredo v Kekčevo deželo,greste do Planice, če imate kolesa po urejeni kolesarski stezi do Gozd Martuljka ali proti Ratečam….
Otok Levarnaka na Kornatih – na pol divji kamp, ima pa urejene sanitarije itd…. s seboj vzameš minimum – šotorček in nekaj minimalnega za oblečt… avto pustiš na Murterju – čez se zapelješ s turistično ladjico in tam lepo kampiraš… vska dva dneva pride trgovina-trajekt… je zelo ugodno… na otočku je ‘konoba’ kjer ti dajo stvari v hladilnik pa še Slovenka tam pomaga – Nevenka, zelo prijazna gospa… sicer je v kampu (ki je majhen) zelo malo ljudi in tako se ustvari prijetna druščina – pravo domače okolje – lahko si oblečen ali nudist, kakor te je volja – skratka – moj otrok se teh počitnic še vedno spominja, pa je že tri leta odkar sva bila tam!
Je, ker je zraven marina… na omenjeni otok lahko prideta tudi iz Dugega otoka… je bolj robinsonski ta otok sicer, ima pa dve ‘konobi’ in v redu lastnike, ki so precej helpful… pot do tja traja dve uri in pol s turistično barko – takrat so za ta prevoz računali cca 50 kun – je pa lepa plovba… čez cele Kornate… ian tak precej domač kamp je…za nazaj pač spet ujameš turistično barko, ki pripelje na otok okoli 12h… iz Murterja gre ob 9h zjutraj…
Jaz bi šla takoj spet, pa ne najdem časa… ker je Levarnaka na zunanji strani Kornatov gleda na odprto morje in zeliv je zelo čist… vreme je lepo še takrat, ko je na celini slabo… priporočam!
Forum je zaprt za komentiranje.