Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice GARDEN PARK-PRSTE STRAN!!!!!!!11

GARDEN PARK-PRSTE STRAN!!!!!!!11

HORRORHOTEL!

Lahko poveš kaj več?

HOORRROOORRHOTEL!
POGLEJ NA NEMŠKE STRANI.1X ŽE ZAPRT ZARADI MNOŽIČNIH REKLAMACIJ, BOLEZNI!
BI MORALA ITI 09.08.2004 IN SE PRITOŽILA.DENAR DOBILA NAZAJ.
VEŠ, ČE BI BILO VSE O.K Z HOTELOM, MI NE BI VRNILI DENARJA KAR TAKO(ŠE PREDEN SEM SPLOH BILA TAM).
POGLEJ MALO NA NEMŠKE FORUME – HOTELKRITIKEN
http://WWW.REISEINFO.DE
UPAM, DA NISI ŠE POTRDIL REZERVACIJE?

Kdaj si pa bila tam?

Kaj, a vse je talo za nic, al samo hrana?

A si dobila brez problema denar nazaj? Jaz grem preko Kompasa pa mi ful komplicirajo za vrnitev denarja. Preko katere agencije pa naj bi sla? A si se odlocila za drug hotel?

ne bi se strinjala z napisanim- pravis, da si se pritozila se predno si bila tam- smesno a hkrati neumno!!!!!! Mi smo bili ravno v tem hotelu meseca julija in moram pohvalit tako hotel kot njegove storitve- hotel je bil leta 02 popolnoma obnovljen, ima prekrasen bazen , bar, sobe pospravljao vsak dan kot se sika- mi je pa kar malo odvec sploh se kaj dodat ob takih neutemeljenih trditvah od nekoga ki zbira podatke samo iz interneta!

Tissa,

kaj pa hrana, je dobra. Kako je z ALL baje da so bifeji v nelih zanemarjenih kontejnerjih?
kaksna je plaža, je okrog hotela vse zanemarjeno.

Prosim za cim vec informacij, ker sem na meji da ta hotel odpovem. Dej si prosim poglej tukaj slike in kritike http://WWW.REISEINFO.DE.

Hvala ti TISSA.

Draga Tina, vidim da so te posteno prestrasil, poznam to stran, sm jo tudi sama videla preden sm odpotovala…kot sm rekla, hotel je bil prenovljen leta o2, okolica hotela je zelo urejena, vrtnarji vsak dan skrbijo za roze, smeti ni, skratka nimas se cesa bati- sicer sm ti pa ze pisala na mei in ti poslala fotke hotela-glede hrane, imas tako tunizijsko hrano, kot evropsko, sicer se je navelicas po kaksnem tednu, ampak je povsod po hotelih podobno…mi smo bili zadovoljni!

vidim, da ti tissa piše, da je hotel o.k.
JAZ TAM NISEM BILA, TAKO DA TI NE MOREM POVEDATI, KAKO JE 2004.
UPAM, DA JE VSE V REDU IN ČE BOŠ ŠLA, DA SE BOŠ FAJN MELA.
MENE JE TA STRAN TAKO PRESTRAŠILA, DA SEM VSE SPRINTALA IN DALA AGENCIJI.
PROSILA SEM JIH, DA NAJ PREVERIJO, ČE JE RES VSE V REDU, PA SO MI REKLI, DA ONI NE PREVERJAJO HOTELOV, KER SO SAMO POSREDNIKI.NA AGENCIJO, OD KATERE JE TA PONUDBA, SO KLICALI IN JIM REKLI, DA NAJ POGLEDAJO NA TO STRAN, PA NISO HOTELI SLIŠAT ZA TO.POTEM SEM NAPISALA PISNO PRITOŽBO, DA ZAHTEVAM ZA ISTI DENAR DRUG HOTEL ALI DENAR NAZAJ.NASLEDNJI DAN SO MI SPOROČILI, DA DOBIM VES DENAR NAZAJ.HAALLLOOO!ČE BI BILO VSE V REDU Z HOTELOM, TEGA SIGURNO NE BI STORILI.
SICER SO MI PA TAKOJ, KO SEM JIM PRINESLA KRITIKE DALI PREDLOG, NAJ IZBEREM KAK DRUG HOTEL.JA!EDINI, KATERI JE ŠE SPLOH FREI, JE BIL ZA 125.000.TO JE PA ZA 2 OSEBI 60.000 TISOČ VEČ.NE VEM MOGOČE PA JE HOTEL V REDU.AMPAK KOT VIDITE NA REISEINFO.DE JE RES BIL LETA 2002 PRENOVLJEN IN LETA 2003 SE JE ZGODILO ISTO.
PA TAM ŠE PIŠE, DA KO TAKSISTU POVEŠ, V KATEREM HOTELU SI, SE TAKOJ PRIME ZA GLAVO IN REČE, DA JE TO NAJSLABŠI HOTEL NA DJERBI.
JAZ V TAK HOTEL NITI POD RAZNO NISEM HOTELA ITI.ME PA PRAV ZANIMA KAKŠEN JE!!!
ČE NE BI DOBILA DENARJA NAZAJ, BI MOGOČE ŠLA V TA HOTEL, SAMO ZARADI TEGA, DA VIDIM ,ČE JE VSE RES.
MIDVA ZDAJ GREVA V HAMMAMET, SEPTEMBRA, ZA 110.000 NA OSEBO,ALL INCLUSIVE, KRITIKE PREGLEDALA, SAME DOBRE.

ODPIŠI, KAJ MENIŠ TI!
PA NE ME NAPADAT, DA JAZ NISEM BILA TAM, PA NAJ NIČ NE PIŠEM.
NIKOMUR NE ŽELIM, DA GRE V TA HOTEL, PA KOMAJ ČAKA, DA PRIDE DOMOV.

ČAKAM NA ODGOVOR
TJAŠA

Najboljše, da ostaneš doma.

HA HA HA, SPET EN PAMETNJAKOVIČ NA FORUMU. KAJ NIMATE DRUGEGA DELA,PA SE VTIKATE V VSE?
AJAJ,SAJ BO,VEŠ!!!

MRS.PRIJAZNOST

muca, a lahko ugasneš “caps lock”? od tvojih pogruntavščin nas že itak bolijo glava in oči, zdaj pa še toliko bolj….

NE NE BOM, KER TE NIČ NE BRIGA, S KAKŠNIMI ČRKAMI PISEM!
KOGA BOLI GLAVA?TEBE, JA, KER NIMAŠ DRUGEGA DELA, KOT DA KRITIZIRAŠ LJUDI!MENE BI TUDI BOLELA, ČE BI SE ŽIVCIRALA ZARADI STVARI, KATERE SE ME SPLOH NE TIČEJO!
DAJ, NEHAJ ŽE ENKRAT!
SKULIRAJ SE!
LEP DAN IN LEPO ŽIVLJENJE TI ŽELIM

Muca:
zakaj napadaš ljudi. Velike črke pomenijo na internetu KRIČANJE. Menim da z svojimi posti nisi hotela povedati da kričiš.
Tako, da upoštevaj dobronamerno pripombo in piši z mali črkami, tako kot ostali. Ali pa poglej kakšno stran, kjer je razloženo kako se “obnašamo” na internetu.

EJ, VESTE KAJ!TA SLOVENIJA JE ZA NA LUNO!LJUDJE STE HISTERIČNI STO NA URO.
ZATO PA NISEM NIKOLI SODELOVALA NA SLOV. FORUMIH IN NITI NE BOM VEČ.NEMCI SO 1000 X BOLJ PRIJAZNI, TAKO, DA SE BOM RAJŠI VRNILA TJA, KER SE NE MISLIM VEČ UBADATI Z TAKIM PRIMITIVNIM NARODOM.

ZATO ADDDIIIOOOOSSSS

Mislim, da so na agenciji zelo veseli, ker si stornirala potovanje, kričačka.

Pojdi zivet v Nemcijo!

Pravilno, ko pa se boš naučila osnov uporabe interneta, pa se spet vrni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close