Duga uvala, Crikvenica, Rabac – kaj priporocate???
Bi sli se malo na dopust. In ker smo ze bili, iscemo kako poceni varianto in smo nasli Dugo uvalo, Crikvenico in Rabac. Povsod obljubjajo lepe pescene in prodnate plaze…
Pomembno nam je, da je plaza ok in da se ni potrebno peljati 10 km do nje, ostalo vse lahko prenesem (od slabega hotela do osebja do ne vem cesa vse…)
KAj priporocate? Kam dalja ne bi sla, ker je mulcek imel junija in julija virozo na virozo in je zdaj kake tri tedne zdrav in ne upam dalj kot nekaj ur od doma z avtom.
Hvala!
HAY COKOLADKA!
če greš v Dugo uvalo je tako, če si v hotelu je o.k., ker imaš plažo pred nosom. Če pa si v bungalovih pa so same stopnice in preden prideš peš do peščene plaže je šit. Drugače je lepo, za sprehode in to je tudi vse.
RABAC
je čudovit in vse je blizu, lahko hodiš na dolge sprehode in imaš kaj videti. Vsi hoteli so pa tako in tako blizu morja. Moja dva hodita v MIMOZO in sta ful zadovoljna.
Upam, da sem ti kaj lahko pomagala.
Za Crikvenico pa žal
lp katra
predlagam ti, da vprašaš v kranjskem kampu v Premanturi pri Puli, če imajo še kaj frej, po mojem se da dobit kako prikolico z baldahinom in polpenzionom. Do plaže je 30 korakov, sama mivka, naša Nikita je bila lansko leto stara 11 mesecev in je FFFFUUUUUULLLL uživala. Letos pa smo hoteli spet tam najeti bungalov, pa sem bila prepozna…..šele konec junija se jaz spomnim, da vprašam, če je kaj frej.
če te zanima…..pokliči počitniško zvezo Kranj, oni to rihtajo, so pa tud na internetu http://www.pdrustvo-vodnik.si
aja, na rAbcu sem bila sicer enkrat, ko sem bila še noseča in mi ni ugajalo. Sami penzionisti.
kar se pa Crikvenice tiče……letos smo bili v Novem Vinodolskem in smo se peljali mimo Crikvenice in se mi ni zdelo, da sem nekje videla tako mivko, kot v krajnskem kampu……
lepo se imej
Mi smo letovali preko agencije v apartmaju v Crikvenici. Mestna plaža (se plačuje) je lepa, mivka, senčniki, otroška igrišča…, ampak smo se morali voziti. Plaža, ki je bila blizu apartmaja ( vseeno še kar daleč in strmo ) pa je bila prodnata.
Če se odločite za Crikvenico je najbolje, da ste čim bliže mestni plaži.
Meni je zoprno, če se moram na morju voziti z avtom do plaže.
Sorry, ker sem se priklopla kar na to temo!
Ampak nekje sem zasledila, da si bila ti noseča kljub menstruaciji! A si mogoče opazila kakšno spremembo? Koliko časa pa ti je trajala menstruacija?
Mene je zelo strah, ker imam kar nekaj nosečniških znakov, in pred m. sem imela neke čudne rjave izcedke, nato pa je le prišla! In zdaj me skrbi….
Hm, najprej mi je kljub vsem predmenstrualnim znakom zamujala M. Potem je prišla, najprej zelo šibka – rjav izcedek nekaj dni, potem malo močnejša, kot ko gre že proti koncu v normalnih okoliščinah, potem pa spet rjav izcedek. Vse skupaj je trajalo kakih 10 dni (pri meni normalno 5). Naslednji dve sta bili podobni, le da sta bili časovno usklajeni z M (pri meni takrat na 21-23 dni). Posumila sem na nosečnost, ker mi je bilo po cele dneve slabo in stalno sem bila napeta (prsi in trebuh), test in ginekologovo potrdilo pa šele pri kakih 10 tednih.
Naj povem še, da sem ob drugi M šla k zdravniku, ker za eno bi še pomislila, da se revica vleče, ko tako počasi in pomalo teče, ampak pri drugi mi je pa bilo jasno, da nekaj ni v redu. Ker mojega G ni bilo sem šla k nadomestnemu, ki mi je razlagal o hormonskih motnjah, cistah ipd., ter da bo minilo… Potem sem čez čas s pozitovnim testom spet prišla k istemu, ki me je prepričeval, da ne morem biti noseča in da sem presuha in imam hormonske motnje… Potem me je tašča isti dan peljala k svojemu G in sem bila cca 10 tednov noseča.
Aja, krvavitev ni bila nikoli močna, baje pa da pri nekaterih lahko da je. Naredi test, najlažje…
Forum je zaprt za komentiranje.