Novigrad
S prijateljico se odpravljave v Novigrad pa me zanima, če kdo ve, kakšno je kaj stanje morja zdaj tam- je čisto, umazano, mrzlo …? Pa še to- greve v Kamp Sirena- je morda že bil kdo tam in kako je? Kaj pa sam Novigrad, pozna kdo kakšno dobro restavracijo oz. priporoča kakšen ogled? Vsaka informacija bo dobrodošla, hvala!
Ojla!Ker je minilo že kr neki let odkar smo bli z družino v Sireni ti žal ne morm napisat kakšno je stanje morja,lahko pa ti povem,da nam je bil vsem ta kamp zelo všeč.Plaža je blizu,kamp je v borovem gozdičku,do mesta vodi pot ob morju in ni predaleč(glih prav za tak večerni sprehodek).Zares so ostali prijetni spomini na Novigrad!
Za več informacij: http://www.laguna-novigrad.hr/html/sirena.html
Pa lep dopust obema!
A je to pod hotelom Laguna? Midva s fantom sva bila pred dvema letoma v tem hotelu in zraven je bil en kamp. V bližini je zalivček, kjer pa ob gužvi voda postane motna. Drugače pa je pod kampom betonirana plaža (delno kamnita), v vodi pa mislim da je kamenje (odvisno kje). Je pa voda na začetku ravno prav visoka. Meni je blo všeč.
Oj!Če se prav spomnem je plaža res betonirana,ampak za v vodo it je blo neki metrov tut tistih drobnih kamenčkov.Drugač pa tut tam kjer je betonirana plaža je v redu za it v vodo,ni kr takoj ful globoka voda.Po tleh se dobr ne spomnem kako je,sam se mi zdi,da ni trave.Drugač sm se pa spomnla,da sta ble lansko leto dve moji sodelavki v Sireni.Ju bom mal povprašala pa ti še kej napišem!
Lep sončkast pozdravček!
Že kakih 10 let od tega, če me spomin ne vara, so bili tam včasih ježki (a ne čisto ob obali).
Na tisti strani kampa, ki je bližja hotelu, so drobni kamenčki v enem malem in simpatičnem zalivu, na drugi strani kampa pa je v bližini kamnolom……takrat so celo obratovali, tako, da se je kar prašilo (opazno je bilo v morju – kalna voda na tistem delu).
Baje je sedaj kamp parceliran, veliko je pavšalistov, so pa tudi dosledni pri izvajanju reda…..
LP
Spet jz!Kr se plaže tiče,je tko kot sm rekla.Drgač pa če gresta s šotorom,je rekla,da je fajn,če sta zgodi tam,kr je za recepcijo v senci bolj mal prostora za šotore,na travniku ga je pa več,vendar je tam sonce.Lahko sta pa tut med prikolicami,vendar je kamp razparceliran,tko da se plača cela parcela(ne glede al maš šotor al si v prikolici).Pred kampom je trgovina,na plaži je pa lesena hiška s pjačo.LP
Forum je zaprt za komentiranje.