Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Online rezervacije

Online rezervacije

Živjo!

Če imaš kakšno vprašanje v zvezi z rezervacijami, ga lahko zastaviš tu. Na vrašanja odgovarjajo strokovnjaki iz podjetja Aviatic d.o.o., ki je tudi izvajalec vseh turističnih storitev na portalu.

Lp, g

Mene zanima najbolj poceni avionska karta do Kefalonije avgusta enkrat.

rekel bom naslednje: zaenkrat zaradi zmernega minusa na transakciskem računu / največ zaradi kebrščine oziroma prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja / ne razmišljam o letalskih kartah, še manj pa o hotelskih nastanitvah.

strokovnjakom podjetja aviatik bi rad zastavil naslednja vprašanja:
– lahko plačam z položnico, in na portalu samo rezerviram / oziroma po povzetju / ker nikakor nočem dajati podatkov evro card
– zakaj so hoteli tako dragi / bodimo realni za slabih 30 jurjev dobimo oraj vsak hotel v istri last minute aprila oziroma tudi še maja , polpenzion dvoposteljna.junija pa za 50 jurjev brez težav cel teden!
– aj dragi strokovnjaki avitika res ne vidite, kakšne hot ponudbe ima kompas, globtour in ilirika.nobeden ni taka mona da bo na madžarskem, češkem ali na hrvaškem dal za en noč 10 in več jurjev! celo topolšco se že dobi za ta denar, penzion in enoposteljna, v sobi te čakajo čokoladice,
pogled na južno stran / na bazene / izredna panorama, prijazno osebje, direktna rezervacija po telefonu ali e – mail, pijača dobrodošlice, enkrat na teden zastonj ogled kraja, izleti za drobiž, zastanj namakanje dokler si gost brez omejitev, tombola.in to za dorih 11 jurjev na dan.
vi pa nočitev z fruštkom za 10 jurjev?a ste z lune padli?
– veste koliko truda je treba, da se zasluži 10 jurjev kot majhna turistična firma, kjer sem edini zaposleni?rajši ne vprašajte? 200 tolarjev vstopnine odklanja ta dve tretini gostov ali še več.vi pa vstrajno 10 jurjev na dan.kakšnega jurja več ali manj?dobili boste samo srednji razred / jaz to nisem /

– karte.v redu.tudi za 10 jurjev z taksami se da iz ronk do stanfelda in nazaj.
pozabite pa povedati, da najmanj 10 jurjev stane ena noč z zajtrkom v majhnem penzionu ali mladinskem hotelu.o hotelih v britaniji pa raje ne bi!ker res ne bi rad bankrotiral!

letošnje poletje bom, če bom finančno zmogel preživel na puf / delno gotovina / teden na malem lošinju v zalivu čikat, če bo bolj na tesno pa nekaj dni v topoilšci ali dobrni.vaše pomoči pri hotelih za take oderuške cene ne rabim, za lete me ne zanima, me pa po ko bo easy jet letel do prage in nazaj iz ljubljane.kljub začetnemu najdušenju nad csa jim 60 jurjev do ostrave via praga in nazaj z brnika z taksami ne dam.bojo pač toplice jesenik počakale kakšno leto.prepričam sem, da ne bo nikamor ušle!

zato ne afne guncat ne ponujat dražje hotelov kot največje inn najbolj oblegane slovenske turistične agencije.minili so časi ko so slovenci plačali za hotele oderuške cene.saj niste orion.orion je šel po goge, upam da vi ne boste.za 100 jurjev na teden dobim v topolšci ali istri zraven standardne ponudbe največji luksus, in klanajnje vseh zaposlenih.

vi pa za bed in breakfest hotele 10 jurjev na noč.dajte no!

ste bili že v kapelskem hramu?
30 jurjev za 2 en teden !

mene zanima cena vozovnice do Jamajke

Hvala

Lp,Siniša

zdravo, mene pa zanima cena vozovnice do Egipta? ( najugodnejša varianta) hvala

Živjo!

Si lahko bolj natančna? Mogoče veš bolj natančno destinacijo? Hurgada, Sharm el Sheik, Kairo…? Drugače leti AirBerlin v Sharm el Sheik.

Lp, g

Najceneje kar sem si nasel sam je bilo na:
http://www.odklop.com/index.php?st=iskl&kam=M

oziroma najbolje da gres direktno na stran od zacetka!

R

Lep pozdrav!

Katero družbo mi priporočate za rezervacijo kart v Bangkok?
že v naprej hvala za pomoč,

maja

Dve destinaciji me zanimata glede let.lart; Quito-Ekvador in Filipini ter kako potem naprej na Palau?Vem, da je najdrazje za novo leto in poleti, kajne? Najugodneje pa………kdaj?

jaz sem letela z malasyan airlines iz zagreba in pred petimi leti je bila to dalec naugodnejsa varianta. letalska druzba pa je, vsaj po mojih izkusnjah, odlicna.

pozdrav, deja

Tudi mene zanima cena za Quito Ecuador, lahko tudi Bogota Kolumbija – sem že malo pozna in so večinoma ostale samo še ta drage karte. grem sredi julija s povratkom sredi avgusta.A je možno Aviatic kontaktirat tudi drugače? se opravičujem, če sem kje spregledala, da že piše.
Petruška

Oj!

Seveda je možno. Na telem naslovu dobiš številko: .

Čau, g

Zanima me najugodnejša varianta za štiričlansko družino (7 in 10. let stara otroka) Dunaj-Billund ali pa Munichen-Billund, povratna karta, termin 18-20. junij ali 2-4. julij.

Hvala za odgovor že vnaprej!

Lep pozdrav!

Lep pozdrav!

Mene pa zanima kako poteka online rezervacija letalskih kart.

Sepravi na tej strani si rezerviras karto placas poloznico in kako je potem naprej…

Upam da dobim odgovor lep pozdrav

Zivjo ljudje! Iscem najugodnejso,najraje enosmerno letalsko do Delhija(Indija) v zacetku Julija. Hvala za kaksno informacijo!. lep dan vsem

Pred kratkim sem rezerviral karto za London preko EasyJeta. Ker imam v priimku črko “Č”, mi je na rezervaciji namesto te črke dalo črko “E”.

Ali bom imel zaradi tega kakšne probleme ?

Lep pozdrav

Zanima me direkten let iz kakšnega bližnjega letališča v Portland (Seattle) USA za jesen letos.

M.Zupanič

AHOJ! V bistvu mi je skor vseeno kam v Egipt- ker bom pol itak mal po Egiptu krožla, važn je da je letališče odhoda kje bliz- npr Trst, Zagreb, Dunaj! Baje da so čarterji iz Trsta vsako nedeljo zvečer v Kairo? mogoče kdo ve približno ceno? hvala

Želim v London in sicer konec novembra ali začetek decembra. lahko iz Ljubljane, Celovca ali Trsta. Kako je z nastanitvami v Londonu. Ali je cena okoli 130 EUR za 2 osebi ugodna ali lahko dobim tudi kakšno cenejšo varianto za povratni polet? Sem nova na tem področju, zato prosim za informacije.

Hvala.-

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close