Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bioterme v slovenskih goricah

Bioterme v slovenskih goricah

Zanima me, ali kdo pozna BioTerme v slovenskih goricah. Ker jih baje še vedno obnavljajo, me zanima, kdaj jih bodo odprli, če sploh letos. Pa če ima kdo kakršnekoli izkušnje z njimi.
Hvala za vse informacije.
lp

Pozdrav!
BioTerme bojo v kratkem odprte,zavleklo se je pri izgradnji zaradi povečanih stroškov od načrtovanih.
Rada bi povdarila da je voda termalna in ima zdravilen učinek,
Naš okoliš bo bogatejši za kvalitetne toplice tak da bo spet tak ko je bilo včasih.Pred kakimi desetimi leti so bile te toplice zelo cenjene(Bučkovci oziroma Moravci)vendar so bile zadnja leta dotrajane.Sedaj seveda nebo več tako saj bo novi celi kompleks.
V bilžini je tudi novi kmečki turizem oziroma prenočišče tak da se bo komat dalo par dni ostat pri nas.Ne pozabite da je to vinorodni okoliš in da so domačini vedno prijazni in pripravljeni natočiti kak kozarec dobrega domačega vina.
Točno kdajj bo otvoritev pa ti še dogovorim samo da se točno pozanimam!
Prisrčno vabljeni v Prlekijo!!!

Danes (sobota) sem slučajno slišala po radiu, da so se terme odprle danes.

Tako kot ti je že napisala Doroty so se toplice res danes odprle.
Lep pozdrav!

ne nakladajte!topolšca je zakon, ali pa avsrija ali jesenik.
isto sranje – drugo pakovanje a la moravci za drage šolde?

Dragi lordwales!
Da nebo pomote to niso terme 3000,temveč toplice,ki obstajajo že mnogo let.Za informacijo terme3000 so v Prekmurju,BioTerme pa v Moravcih v Slovenskih goricah, torej v Prlekiji!
No ja nemorem reči kako je drugje, vendar so v naših krajih bili do sedaj večinoma vsi zadovoljni zaradi zdravilnega učinka vode.Veš najboljše je da prideš ob priložnosti k nam v toplice pa se boš takrat prepričal in povedal svoje mnenje.

A tudi kamp že deluje?

Včeraj (torek) zvečer ob 19:30 sem se ustavil pri kopališču, pa je bilo vse zaklenjeno in nikjer nikogar. Sicer sem skozi ograjo videl, da je v nekaterih bazenih že voda, tudi šanki so pripravljeni, ampak parkirišče je še neurejeno, marsikaj še manjka… A je res že odprto? Je kdo preveril? Kakšne so cene?

lp

A ma kdo kaj pojma o tem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close