PAKOŠTANE
Ojla!
Z možem se čez 10 dni odpravljava na dopust v Pakoštane. Preko Relaxa sva rezervirala apart. v neimenovanih hišah, pa me zanima, če je kdo od vas že to prakticiral in kako je bilo. Predvsem urejenost apart., oddaljenost od plaže ( v katalogu piše največ 700 m stran).
Hvala in lep počitniški pozdrav!
LENA
Mi smo kampirali najprej v Kozarici, potem v privat kempu. Pakoštane so luštne. Apartmaji so ok, res so blizu morja. So mi pa povedali, da nekaj zidajo v mestu. Drugače je to vas, kjer se ne dogaja veliko.
Mi smo hodili na trg v Biograd po ribe, sadje, …. Pakošatne imajo super morje. Samo zame se ne dogaja dovolj. Niv več mi ni všeč samo ležanje na plažah. Lahko pa rentaš čoln.
Mi smo s seboj nesli vso pijačo, ker je drago ko pes. Ribe niso drage. Prav tako smo nesli vse s seboj za zajtrke.Rentali smo čoln, lovili ribe, se potapljali, bilo je super!
M
Lani sem bila v Pakoštanih v neimenovanem apartmaju.Do plaže sem imela dobrih 10 min,do trgovine pa sem morala iti obvezno z avtom.Zato pa sem dobila apartma v novi hiši z satelitsko tv.
Nikoli ne veš kaj boš dobil,odvisno kako so razporejeni gosti takrta ko ti prideš,lahko padeš čisto v zdnje hiše al pa v tiste ob obali.Zato predlagam da se ne sekirate,ker spremeniti ne morete nič,ampak potegniti največ iz tega.So pa Pakoštani zelo mirno mesto,za zabavo moraš iti al v Zadar al v Šibenik.
Šli smo 9.8.03 ob 1.uri zjutraj prošli smo pa ob 8.zjutraj.
Lepo se imejte.
Timika, hvala! V bistvu mi je popolnoma vseeno kje bova nastanjena, ker bova itak imela s sabo kolesa. Zanimalo me je samo na splošno kakšni so ti apart..Tudi glede večernega življ. mi ni tolk, ker sem že itak skoz v ,,gužvi,, in vedno kadar greva na dopust izbirava bolj mirne oz. zabačene kraje ali otoke, da si res nabereva novih moči in napolniva baterije. Po občutku bojo Pakoštane kar ta prave. Aja, kaj pa plaža, a se da dobit tudi kakšne zalivčke ali kaj podobnega?
LP! Lena
V pakoštanih sem bil prvič kot 3 letnik daljnega leta 1977 in moram priznati, da sem se razen v
“vojnih letih” tja zelo rad vračal tudi sedaj s svojo družino vsaj za nekaj dni v sezoni.
Letovali smo v kampu Kozarica, ki je lepo poraščen z borovim gozdom. Od kampa do mesta pa vodi ob obali lepa sprehajalna po /ca. 10 min. peš). Plaže so vseh vrst od betonske, peščene do mivke, nasproti plaž pa so trije simpatični otočki, kamor lahko plavaš. Poleg tega pa je le ca. 2 km stran (čez magistralko) ca 15 km dolgo
sladkovodno Vransko jezero z zelo toplo vodo, kar je dobrodošla sprememba za kopanje.
Tudi malo mesto Pakoštane je prav simpatično in ima vse kar imajo večja mesta, res pa je vse bolj
umirjeno. Lahko povem še, da sem vsa leta v Pakoštanih pogosto srečeval iste ljudi, ki so prav tako več let letovali v tem prijetnem Dalmatinskem mestecu, tako da se po toliko letih tam počutiš kot doma.
Pa prijeten dopust!
Forum je zaprt za komentiranje.