Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mirne počitnice

mirne počitnice

Rada bi šla na morje. Moj fant noče na morje, ker pravi, da je ogabno! Iščem sopotnico. Šla bi pa na kak hrvaški otok. Pa ne v kamp! Stara sem 27 let, zabavna absolventka, vegetarijanka in nekadilka. Nažurala sem se ga do zdaj že zadosti, tako da se navdušujem nad lepo plažo, plavanjem, dobro papico, knjigami, naravo,… morje, ah, že sama misel nanj me razneži! Kaj praviš? A bi šla tudi ti?

Kdaj bi pa šla, jaz imam na voljo termin od 17.7.-1.8.
Lep pozdrav.

Glede na to, da imam omejen proračun, bi šla na kak jadranski otok po 25. juliju. : )

O.K. Kaj imaš mogoče kakšen email, da se bolj podrobno dogovoriva?

Ja,jaz sem tud ze kaj takega iskala-nekaj organizirajo prek harmony.hr na otoku Izu pa mi je predrago,zdaj pa sem ze gledla otok Silbo …

Ta otok je pa res lep, brez prometa… Cene apartmajev so pa ugodne, tako da jaz sem za!

Aja?Si že bla?
Ja,jaz bi sla 25.7,sem iz Celja!
Gledala sem za eno villo Jadranka!Se mi zdi,da ma kr eno plazico spodaj!Meni bi pasalo da bi bli blizu plaže pa da ni na njej velik ljudi!

Kje si pa gledala za to vilo? Preko Interneta ali agencije? Jaz sem drugače iz Lj.

http://www.silba.net/apartman/jadranka/-upam,da bo tak šlo!
Če ne,pa sam na google vtipkaj villa jadranka silba!
Laura????

Tole zgleda pa res super, čisto zraven morja :)) Bi bilo kar za rezervirat, ker je takrat glavna sezona… Apartmaji so pa za tri in štiri osebe, kar je tudi v redu.
Kaj pa ti praviš Laura?

Ja,laura nam je zginla!jaz sem poskusala pisat,za te sobe,
tam pa nič ne odgovarjajo!
Prosim te lepo,če mi lahk pišeš svoj email pa poves še kaj o sebi…
Bova poskušale najti še koga,ne?Verjetno ne bo tak problem!
V glavnem,javi se kaj!Lp

Moj mail je Janja_77@hotmail.com, daj mi še ti prosim napiši svojega, pa se slišiva!

pozdravljena,Janja1
Sem ti poslala meil.Upam,da si ga dobila!
Pa,se slisiva prek njega!

Še sem živa! Evo me! Samo v službi, kjer delam, so me zasuli z delom do nezavesti, tko da sem čisto pozabila! No, važno je, da sta se našli. Pa da jaz nimam občutka, kot da sem edina punca, ki si želi mirnih počitnic. Sem slišala za ta otok v Jadranu, o katerm sta se pogovarjali. Menda je milina… Tudi neke duhovne delavnioce se grejo tam, zato je drago ko hudič! Fajn se imejta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close