kašteli
halo!!
sem delal v kaštelih kot predstavnik v TA Resnik pred 3 leti.
– morje je ful umazano, ker je blizu splita, 7 kaštelov se razsteza do predmestja splita solin, kjer je tudi dosti industrije in cementarna.
– en del paviljonov je letos ful obnovljen, drugače pa sam resnik ni ravno nešto.
– plus točke so to da je blizu trogir, ki je fulful lep
– če pa grete z avtom, pa je boljše da se hodite kopat na čiovo
– relax ima tam ful poceni pakete, sploh za familije
jaz bi zaradi čistoče morja šel rajše na hvar, vis ali kak drugi otok. drugače pa za tak dnar tud ni tak slabo.
cheerz. matej
Tudi jaz ti naj povem, da je morje tam ful umazano. Na poti iz Makarske smo se ustavili v kampu v Kaštel Starem……..kamp cel v senci, kopalnice urejene in čiste, nizka cena kampa…..a kaj vse to …če je voda umazana. Nameravali smo stati tri do štiri dni, ampak smo že naslednji večer pokali domov. Ogledali smo si Trogir in okolico. Mesto je res čudovito…če vzameš v zakup grooozno gužvo.In to je bilo vse.
Ustavili smo se v Resniku ,ker smo mislili, da se bomo tam lahko kopali. Slovencev polno, in vsi so se kopali v tisti umazaniji, ki ji jaz ne bi rekla morje. Sem videla plavat tudi kruh in še kakšen tampon se je našel vmes. Bljahhh.
Je rekel lastnik kampa, da čakajo na leto 2007,ko naj bi bila zgrajena čistilna naprava v Splitu in potem naj bi bilo bolje. In takrat bodo tudi cene temu primerne. Sedaj pa je vse ceneje-od kampa do hotela- prav zaradi umazanije.
Izberi raje kaj drugega.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.