Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pristanisce v trstu

pristanisce v trstu

Zivjo!
Mene pa zanima kje v trstu je pristanisce in kako se do njega pride z avtom?
Hvala vsem za odgovore ker se v trstu res ne znajdem in bo vsaka informacija koristna.
Lp, M.

Živjo!

Hmmm….sej bi ti najbrž znal pomagat samo povej katero pristanišče…a mogoče za anek lines?

lp ,fh

ja to ja. morm it iskat ene prjatle k pridejo iz grcije pa se mi na sanja kam.

Na Fernetičah prestopi mejo in nato po avtocesti v Trst mimo izvoza za Koper, glej smerokaz Molo 7, ko se avtocesta konča si toćno na vhodu na pomol kjer je privez za Anek line, na levi strani se vidi trajekt.
lp
dani

Hmmmm….

Ja. Ena varijanta je ta: Pojdi čez Fernetiče, pol pa nadaljuj naravnost čez Opčine in nato dol proti Trstu, po tisti ovinkasti cesti….v glavnem ne zavijaj s poti. Potem boš šla še mimo tržaške univerze in greš še naprej proti glavni železniški postaji(upam da veš kje je). Pri postaji zaviješ levo in greš po ta široki cesti stalno ob morju (morje bi sedaj moralo biti na tvoji desni). Tako nadaljuj dokler ne prideš do odcepa kjer se začne tržaška obvoznica (avtocesta na stebrih ki se vije nad pristaniščem). Ti ne zavij na avtocesto ampak nadaljuj še malo naprej…če table z napisom anek lines nisi zasledila že kje prej, bi se sigurno morala pojaviti pri prvem križišču in sicer najbrž kaže v desno, tako da se zapeljes pod avtocesto. No predpostavljam da trajekt še vedno pluje iz istega pristanišča.
Druga varjanta pa je ta, da iz Fernetičev nadaljuješ po avtocesti v smeri Trst. Vmes se avtocesta konča in nadaljuješ naravnost po spuščajoči se cesti mimo dveh križišč skozi tunel in nato zaviješ levo gor na avtocesto po kateri pelješ do konca in te pripelje ob tržaški obali do tistega križišča, kjer sem ti prej omenil, da se pojavi tabla za anek lines. V tem primeru, ko prideš iz avtoceste v to križišče zaviješ levo.
Vem, da sem precej komplicirano razložil ampak bolš mi trenutno ne gre:)) Če ti pa kej ni jasno pa kr praši.

lp, fh

hvala obema, zdaj se pa verjetno ne bom vec zgubila :))

LP, M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close