Hotel v Londonu
Nujno potrebujem hotel v Londonu! Ima kdo kaksen predlog? Hotel naj bi bil cim bolj v srediscu, ne youth hostel, soba mora imeti kopalnico!
Glede na cene v Londonu bi mi kaksna ugodna varjanta prisla seveda zelo prav! Ker pa hotel ni zame (iscem za starse), je pomembno tudi da ni v kaksni preglasni soseski!
http://www.venere.com
Na tem naslovu sem jaz našla za Rim. Imajo tudi za druga mesta. Vsaj za občutek je v redu stran, ker imaš dokaj natančne zemljevide zaven. Midva sva bila zadovoljna.
Priporočam Earls Court, kjer je veliko mirnih malih poceni penziončkov, ki imajo sobe s kopalnico, v ceno je vključen zajtrk. Jaz sem brez predhodne rezervacije tu hitro našla ustrezno zase. Cena 55 funtov za dva dni v dvoposteljni sobi s kopalnico.Zajtrk je bil sicer bolj tako tako, vse ostalo pa o.k.
Hči je ravno v tem času v Londonu v hotelu Royal – v bližini Hyde parka – se pravi center. Gre za privatni hotel, cena za dvoposteljno sobo z zajtrkom in lastno kopalnico je 36 funtov na dan na sobo (se pravi za dve osebi) Letos so bili tam tudi neki znanci za 1. maj in so bili zadovoljni. Več lahko javim v ponedeljek.
Sorry za zamudo, nisem nič gledala nazaj.
Torej: Hotel Royal, 43 Queensborough Terrace, Bayswater, London W2 3SY
Telefon: 020 7229 7225
Fax: 020 7221 8001
Hči je bila zadovoljna, pravi da je bila soba čisto v redu, v hotelčku pa vsi prijazni. Zajtrk pač Angleški, vendar sta se zjutraj vseeno dobro najedla-za to ceno vse čisto solidno.
Uživaj, če greš v London.
Forum je zaprt za komentiranje.