Najdi forum

kamp nadiža

Živjo.

Ali kdo pozna ta kamp.Na njihovi internet strani piše da je kamp primeren
za družine z majhnimi otroki, kar mi smo.Po mojem spominu je Nadiža topla…..
Če mi lahko kej opišete

Zlatko

nadiža je potok z tolmuni, ki se poleti ogrejejo na primerno temperaturo za kopanje oziroma osvežitev.. veliko je vikend obiskovalcev s področja goriške.. vsaj tri področja so bolj obiskana: pri starem Napoleonovem mostu (obstaja znak na poti proti vasi Robidišče) in novi most proti Breginju (v isti smeri), ter korita pri vasi Kred.

kamp je letos nekoliko prenovljen in izgleda lepo. imajo igrišča za košarko in odbojko ter balinplac

za en teden je kar primeren kraj za oddih in sprostitev, z izjemo zadnjega vikenda v juliju, ko običajno prirejajo večji dogodek z koncertom in postane vse malo bolj pijansko obarvano.

uživajte!

Shamo hvala.

Kako je pa s senco v kampu?
Jst navijam za kampiranje nekje v hribih, žena pa je neodločena med Dalmacijo in hribi.
Se boji mrzle vode zaradi mulca ( dve leti).

Kamp je poln dreves in sence ne manjka, Nadiza pa je topla voda 20°C. Imate pa se dva kampa v Kobaridu: kamp Koren, kamp Lazar (novo)- Ganzl ranc, tu ste blize: Bovcu, Kobaridu (trgovina, zdr. dom, restavracije…)http://www.kamp-nadiza.com/, http://www.freetime-slovenija.tv/05/camping/5222_kobarid/koren/koren.htm

Zivjo, jaz sem bil na Nadiži pod Napoleonovim mostom v nedeljo.Nadiza je tam zelo slikovita,nekaj zelo lepih tolmunov.Vendar pa je voda mrzla(po mojem je imela okoli 15).Ne vem mozno da se bo zdaj kaj segrela ce ne bo dezja nekaj casa.

Za družine je zagotovo primeren, sence je več kot dovolj.
Edino to, kar ti je že nekdo napisal…. ni za hodit zadnji vikend v juliju, ker se takrat odvija en malonogometni turnir in pride gor mladina z vse Primorske. Tisti vikend sigurno ne bi spal, pa tudi malo bi blo za pazit, da zjutraj ne stopiš na kakšno razbito flašo ali bruhanje… 🙂 Izven tega vikenda pa je kamp precej miren.

sence je v kampu in ob sami Nadiži dosti.. zadosti dreves..

voda zna glede na polpretekle vremenske razmere v Slo biti res še mrzla, upam pa da se (ker so res fini tolmunčki) kmalu ogreje. ne bo pa 25 stopinj celzija morja..

20 stopinj je kar v redu (morskih 25 ne pričakujem, je skoraj preveč za moj okus).
spomnem se, da sem enkrat sedel v Nadiži in pil pivo….. 🙂

šli pa bomo drugi teden v avgustu, tako da z žurko ne bo nič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close