KAMP ?!?
Vsi tisti, ki redno kampirate ali ste vsaj kdaj kampirali, prosim za pomoč.
Letos se prvič odpravljamo v kamp in nas je kar malo strah. Odločamo se med Krkom in Istro (Umag, Poreč, Novigrad…). Kaj svetujete? Kje je več kampov, več možnosti za prostor in ugodne cene?
Kot drugo me zanima kateri dan je najbolj primeren za prihod? Kdaj so ponavadi največji navali?
Če vam ni odveč, mi prosim opišite še kakšno stvar, ki se vam zdi pomembna. Hvala!
Če imate majhne otroke, je idealen kamp San Marino na Rabu, ker ima dovolj sence in mivkasto plažo, morje pa zelooo počasi pridobiva globino ( pol metra v globino na 200 m prehojenega), odrasel človek ne more zaplavati. Jaz sem bila tam konec julija, pa se je vseeno našel prostor za šotor. Nazaj grede sem si ogledala še kamp Zablače v Baški (Krk), ki je lepo urejen, zraven lepe, peščene plaže, je pa na žalost brez sence, zraven tega pa ponavadi precej piha.
Sicer pa sem vprašala še prijatelje, ki so že kampirali v Istri in na otokoh, in so mi vsi po vrsti rekli, da so istrski kampi dražji kot tisti na otokih, večinoma pa je v njih tudi večja gneča.
PAG
Je le malce dlje od Raba, lepe plaže (Zrče, Čista,…), dobri kampi (Straško, dražji Šimuni), vse lahko pogledaš na netu….
Mi smo šli zgodaj zjutraj, s full naloženo prikolico cca 5,5 ur (od tega vsaj 3/4 h za 5 postankov)…
v kampe večinoma prihajajo novi ob vikendih, od 11.ure dalje, zato je fajn, da si tam bolj zgodaj…-:)))
LP
Predlagam ti otok ker je v prvem bolj čisto morje,cene so ugodnejše kot pa v istri!če te čas ne priganja je najbolje iti med tednom na pot in med vikendom,ker je takrat tudi največja gužva.Sicer ti kak konkreten camp nemorem predlagat ker se jaz raje odpravim kam v dalmacijo veliko ugodnejše cene in kar je meni nabitneje lepše morje in lepša pokrajina!
Lp
Če ne gledate preveč na ceno se odpravite v camp ZATON,ki je v bližnji okolici Zadra.Ta camp ima full športnih dejavnosti in aktivnosti,ima pa tudi diskoteko ob samem campu.Za mlade idealno ampak je res med dražjimi campi.Koliko so cene ti za to sezono neznam povedat lahko pa pogledaš na netu,kjer ga predstavljajo stran pa je – http://www.camping.hr.
Uživaj!
Forum je zaprt za komentiranje.