Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice jesen-mehika,indija-

jesen-mehika,indija-

hai
Je še kaj avanturistov,( sopotnikov ) za mehiko, indijo…..v jeseni ( september, oktober ).
l.p gogi

Ciao Gogi!
Pravkar sem tudi jaz objavila moj “oglas” za sopotnika za v Mehiko, ampak jaz bi šla Decembra, ti graš sigurno oktobra ali novembra??

Ciao
No če mi pade septembera in oktobra vse v vodo,se lahko zmeniva za deceber tako da se slišiva kasneje saj je do decembra še dovolj časa, mislim da je tako pošteno.Si pa sigurna da greš, ker se jih dosti tudi premisli pred odhodom, kar je škoda?
l.p gogi.

Ciao!
Moj namen je it v Mehiko, ker kot sem napisala mi je ta dežela izredno všeč, je pa res da prvič potujem sama na take razdalje in zato sem tudi dala oglas za sopotnike.
Če do takrat ne dobim nobenega ki bi se mi pridružil bom tudi sama malo preštudirala zadevo, ker kot si sama napisala je škoda ne sledit svojim željam.
Če hočeš sva lahko kakorkoli v kontaktu in se zmeniva, ok!!!!
Ale, lepo se imej 😉

ok

Živjo!

Mene bi zanimala Mehika. Če lahko še kaj več poveš…Lp, mateja

Jest sem jesen sigurno u Mehiki. Najprej smo štirje, 9.10. pa letijo drugi domov, jest ostanem pa sam. Če bo gdo takrat kje v bližini Cancuna se lahk dobimo pa nadaljujemo skupi.

LP, Samo

Super, mene tut zanima Mehika, začetek oktobra, cca 3tedne. Gremo? lp, tjassa

za vse ki jih zanima mehika
osnutek
smer:od mexico city-a, proti yucatanu
namen: čim več videti in doživeti
hitrost:lepo počasi ( predvsem odvisno od casa )
varianta:študentska
transport:vlak,avtobus
cas:začetek oktobra
vsekakor možnost dogovora, upoštevanja želja
l.p gogi

Avtor: gogi
Datum: 11-07-04 16:55

za vse ki jih zanima mehika
osnutek
smer:od mexico city-a, proti yucatanu
namen: čim več videti in doživeti
hitrost:lepo počasi ( predvsem odvisno od casa )
varianta:študentska
transport:vlak,avtobus
cas:začetek oktobra
vsekakor možnost dogovora, upoštevanja želja
l.p gogi

lahko
če bi šli od yucatana proti mexico city-ju
l.p gorazd

gogi:
jest letim domov iz Mex. Citya, tko da morm it iz Cancuna nazaj do MC. Sam si bom jest že prej ogledal glavne znamenitosti na tej poti, tko da si jih še enkrat ne bi, ti jih pa verjetn ne bi rad spustu ;-).
Bi se pa mogoče dal zment za kakšen del poti. Jest bi pol mal eko-turizem zganju. Bi si šou pogledat Laguno Miramar, Lagunas de Montebello pa kar je še zanimivih stvari ob Gvatemalski meji (Bonampak), ker bomo mi ta konc spustil. Pa še kej bi šou ob obali Mehiškega zaliva.
Sej ,verjamem, da je verjetn nemogoče uskladit plane. Če se ti pa zdi, da bi šlo, mi pa pošl mejl, pa se lahk enkrat dubiva pa predebatirava.
Sam zdej u tork grem do Baltika, tko da pred avgustom me ni.

LP, Samo

PS: transport: vlak – ne bo šlo. so privatiziral železnice, pa je ves potniški promet propadu. (edin na severu je neki malga preživel)

.ojal jaz bi tudi sel jeseni v mehiko za ene 3 tedne, ampak me ne zanima Cancun in podobni turisticni kraji ampak bolj mesta kot so Guadajalara in tista prava mehika.
Ali mi lahk napises vec info o karti, ce mas ze rezervirano, budget, nacin potovanja…

a je kdo za indijo?

Jaz bi bil za Indijo.Samo ne v tem casu.Planiram bolj pozimi januar,februar,marec.
Pa najmanj za 1 mesec.Ne maram zime, moram nekam na toplo.
Ce bi ti ustrezalo javi, casa je se dovolj za dogovore.

jaz bi šla v indijo pozno jeseni, vendar za več kot en mesec, a bi si čimveč ogledala. je pa seveda vprašanje dopusta, koliko bi ga lahko dobila… saj tam je okt/nov ful topel

ja med potjo bi si ogledali ogledali zgodovinska mesta majev, aztekov, pristne mehiške vasice, kakšne naravne lepote, kar se pa tiče poležavanja na plaži pa ravno toliko da si vzamemo kašnen dan počitka saj to tudi paše na poti.
smer poti bi bila verjetno kar klasika kot jih potuje večina zato sem napisal le smer od meksico citya do yucatana
predlagam da bi se dobili začetek avgusta v ljubljani, ker smo verjetno z različnih krajev slovenije in vsak pove kaj bi si rad ogledal ( pa saj kot sem rekel so stvari vredne ogleda večinoma iste )
l.p gogi

se dobimo začetek avgusta v ljubljani pa podebatiramo
l.p gogi

da ne bo samo pri besedah,pa tisti ki ste za stvar
ste za to ( ker smo verjetno iz različnih koncev slovenije ) da se dobimo začetek avgusta nekje v ljubljani, pa se zmenimo ob pijači.
dobro bi bilo rezervirati čim prej tudi letalo ( spomladi je bila najcenejša varianta kar jaz vem okoli 130.000,00 iz benetk preko londona v mexico city )
gogi

bomo videli ko se vsi zainteresirani zmenimo,pa saj je na taki poti ful dobro srečati tudi kašknega slovenca pa če tudi za kratek čas.
drugače pa bi te prosil,ker boš ravno pred nami u mehiki da nam preskrbiš preko maila najnovejše informacije iz mehike, če se bo dalo. si za to ?
gogi

ker je večje zanimanje za mehiko sem se odločil za mehiko
je tudi zelo dobra stvar
gogi

Jaz imam isti problem z dopustom, zato bi pa v zacetku leta lazje dobil za kak mesec in pol.Medtem ko jeseni nikakor.So pa ti zimski meseci kar pravi za obisk Indije.Manj kot za dober mesec pa ne mislim hodit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close