Najdi forum

Ojla
mal mam gužve drugač bi sam mal brskal po netu, pa me zanima če tle kdo ve a se bl splača kune tuki pr nas menat iz evrov al na Hrvaškem
Hvlala za odgovor
lp
Alex

A NI BILO ZE PAR DNI NAZAJ POVEDANO, DA JE PRI DVOJNI MENJAVI – DVOJNA PROVIZIJA.
ZE VSAKEMU NORMALNEMU CLOVEKU BI BILO JASNO!!!!!!!!!!!! PA NE KOMPLICIRAJ!
RAJE POJDI MENJAT!
PA HITRO!!!

Kva pa je sploh vazn a jih kle kupujete al z evri itak jih na kupte za en normaln dopust toliko da bi imeli ne vem kakšno zgubo!

ajd

Jest sm jih za 200 jurjov dobila 5900.Upam d bo za 14 dni dost

Mislm mislu sem da nebi imel ne vem kaksno zgubo ce jih kups po 31 al po 30 tolarjev ane. Ajde

Se opravičujem ker sem zgleda s svojim butastim vprašanjem nekatere prizadel. Ampak čist na kratko zanimal me je pred vsem to, če kdo ve kako menajo menjalnice v turustičnih krajih, pa sej zdej nima veze sm se že mal pozanimal.
Pa samo en kratek izračunček npr za studenta. če je razlike 1 SIT in kupim npr za 2000 EUR Kun je to razlike na hitro od 10 do 15 jurjev, kar pa no kljub vsemu ni majhna vsota oz mam že za bencin za v obe smeri.
Še enkrat sorri če sm z vprašnanjem koga osebno priztadel 😉 🙂

Lep dan vsem

Alex

Alex, jaz sem jih včeraj kupila večjo količino. Najugodneje je bilo na abanki.

Ja alex28 sam ce bos zapravil za 2000 evrov kun na dopustu se pa tistih 10 oziroma 15 jurjov ne pozna ne vem kok.

Hvala vsem za informacije. Pač eni gledamo tud na jurja a ne ;). No lep dopust vsem.

se pa da tudi direktno u bankomata dvigat, z BA kartico,…..

LP

Ja in lani konkretno je bila boljsa menjava, če si dvignu denar iz BA na Hrvaskem, kokr če bi jih kupil v menjalnici 🙂

Jaz ti samo lahko povem za koliko sem menjal eure v kune danes v Rijeki.Tecaj Eur v kune je 7.3200. Ce je tecaj ugoden pa ne vem.

Meni se zdi da je najbolje če dvigneš kune na bankomatu in nimaš skrbi s shranjevanjem velikih vsot po denarnici, katero ti lahko zelo hitro ukradejo. seveda imej nekaj malega tudi v gotovini za nujne primere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close