Če grem kar dol…
ola lastovka,
moja izkušnja izpred par let – v ‘hoh’ sezoni, tik pred dubrovnikom, zvečer in pred dežjem (ko se že malo mudi :):
ob cesti kučica, nekakšna poslovalnica HTZ, se mi zdi, noter prijazni dečvi, ki jima povem želje (sobo za precej nizko ceno :), malo potelefonirata po okoliških vasicah, in čez pol ure, evo ti ga na …
no, ker se vedno lahko zgodi kaj nepredvidenega, morda že zdaj malo pobrskaj po spletu; če lastnikov sob tam ne najdeš, pa pokliči lokalne turistične zajednice, npr. v novalji ali crikvenici, ki imajo verjetno njihove telefonske številke, in se zmeni.
sem se pa pred kratkim peljala po magistrali in ljudi, ki za cesto ponujajo apartmaje, je precej, pa tudi izveskov ‘zimmer frei’ je polno. zato mislim, da ti ne bo hudega niti, če poletiš dol kar na slepo
😉 če pa slučajno ostaneš brez prenočišča, nikar ne ‘šparaj jezika’ 🙂 začni spraševati pri domačinih in nekaj ti bodo skoraj gotovo zrihtali.
take so moje izkušnje. zelo fajn, tudi v sezoni in na slepo :-)))
lep dopust ti želim!
Brez agencije idi. Ne boš verjela kaj se je meni lani zgodilo…en kolega je odpovedal zadnji moment in sem sel zraven pač jaz ki sem dal odpoved v sluzbi 2 dni prej in se mi o tem da bi sel na morje ni par dni prej niti sanjalo:) Skratka…vsi so meli ze vse porihtano prek agencije, mene pa ni blo not. Sem klical na vse mozne agencije ampak v soboto ob tisti uri je blo prepozno da bi kam priso in uredil. Potem sem nekje stakno telefonsko stevilko tistega hotela in se vse lepo zmeno. Placal sem na licu mesta in me je prislo se ceneje kot njih ki so sli prek agencije:)) Celih 29.500 sit za 7 dni polpenziona :))))
Forum je zaprt za komentiranje.