Najdi forum

Korčula

Zanima me, če kdo slučajno ve kaj o kakšnih dobrih, zanimivih,… apartamjih oz. bungalovčkih za dve osebi na otoku Korčula (predvsem v bližini mesta Korčula oz. v centru).
Vem, da jih lahko najdem na netu, ampak tam so cene navite, pa se zanimajo me vasi vtisi o določenem apartmaju.
Thanks!

Mi smo lani bili v Račišću na Korčuli, ampak smo stanovali privat (soba s souporabo kuhinje)+klima, za ceno sem pozabila, je pa družina zelooo prijazna! Morje je čez cesto, pogled z balkona na morje,morje čisto. S samim mestom Korčula smo pa bili zelo razočarani, prvič z gnečo, drugič nimaš kje parkirat in tretjič z zelooooooooo počasnimi natakarji in kuharji-tako da: dobre živce! Mislim, da je od naročila do postrežbe na mizo trajalo kake dve ure. Za nas, ki smo navajeni hitrosti je tam bilo kakor v upočasnjenem filmu…dokler nismo naleteli na to družino, ki je neka svetla izjema, res jo priporočam, razen če želite večjo zasebnost. Mi smo pač bolj komunikativni.
Bili smi z 1,5 letnim otrokom in je tukaj res bilo fajn.
Lahko priskrbim kontakt, če ste za to.

Če vama je všeč gužva na plažah in po mestu…potem kar v mesto Korčula…če pa iščeta samoto…Karbuni…hiške so vse ob morju…al pa Prižbo.

Za začetek bi se predvsem odpočil…
Zato mi mesto in ves “šunder” ne bi preveč ugajala.
ga. Ljuba hvala za “kontakt info”, ampak jaz bi bil predvsem sam, tako da bi imela svojo kuhinjo oz. zasebnost!
Ce pa poznate kaj primernega, pa le na dan z besedo! 🙂

LP

Razumem…Samo od mesta Korčule bežita…Se najde mirnih kotičkov, “october” vama je že predlagal taka kotička…Kaj konkretnega pa žal več ne poznam. Lp in srečno!

Kje je Karbuni in kakšne hiške so to ?
Ali mi lahko napišeš kaj več o tem.
Najlepša hvala. Nika

Karbuni je mala vasica na jugozahodni strani otoka Korčula. Mislim, da je od Vele Luke oddaljena cca. 10- 15 km.

Privat hiše z apartmaji so tik ob obali, od morja oddaljeni po 10 metrov.

Midva s fantom v tem kraju uživala v miru, čistem morju in okoliških otočkih.

Za več informacij si poglej:
http://www.korcula.net

LPO

A si morda kaj pogledal na spletno stran Adriatica.net?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close