Turčija
Helga,
mislim da bi bilo za otroke super, če bi se nastanili v Olymposu. Res luskano “naselje” hišic na drevesu, ampak je priporočljivo, če prej rezerviraš. Plaža je zelo lepa, možni so pa tudi izleti po bližnji okolici. V agewnciji Oskar (www.agencija-oskar.si) v Kranju se lahko dogovoriš, pa ti rezervirajo stvari, tudi rent-a-car za kakšne dni, ti morda naredijo plan izletov… Seveda pa lahko to vse sami uredite sproti.
Lep pozdrav in oglasi se, če imaš še kakšno vprašanje!
Več informacij o hiškah na drevesih: http://www.kadirstreehouses.com oz. email: info@kadirstreehouses.com, kjer lahko rezerviraš. Tu je res fajn, večinoma so sami mladi od vsepovsod!
Lansko leto sem bil v Turciji in sicer 3 tedne. Pristanek je bil v Istanbulu, kjer je veliko stvari za si ogledat, nato je pot sledila v Cappadokijo, kjer si lahko ogledate cudne oblike kamnov, kjer so zivela neka plemena, nato je pot slefila v Pammukale, kjer so razni bazencki in termalne vode. Naprej v Olympus, kjer smo se ustavili celih 7 dni na morju, spanje na drevesih, v raznih hisicah, toplo in kristalno morje, veliko mladih. Nato Kussadasi, Troja in nazaj v Istanbul. Razdalje so zelo velike (okrog 500km). Ce si zelis samo morje, definitivno priporocam Olymupus kjer za ceno 1500 sit na dan, imas spanje,zajtrk,kosilo in vecerjo.
Ja sej men tud ni blo nc, sam moj fant je biu cist bogi, pol sva enen Avstralke spoznala k je eni blo tud ful slabo, pa se pol enga v Fetjah k je biu se tm cist bolan in je reku da je iz Olimposa prsu.
Vsi so najprej mislil da je kej z hrano narobe, sam bi blo cudn da bi blo v treh razlicnih penzionih povsod s hrano kej narobe.
Tista reka k se v morje izliva je ful svinjska, Mislm sej je logicno v tem Olimposu ni nikjer nc, kam misls da se vse iz skretov izliva.
Sej ni čudn da pol folk zboli.
No ampak sej ni tok bed, jst bi šla takoj spet, pa tud če bi reskirala, k mi je blo tok noro tm.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.