Najdi forum

Santorini?

Pozdravček vsem!
Rada bi vaše mnenje. Lani sem bila na Rodosu, predlani na Kreti in obakrat mi je bilo všeč. Zdaj pa ne vem, kam bi šla. Kaj pravite na Santorini? A je v redu? A se zvečer dogaja? Sem še bolj mlada, predvsem po srcu in imam rada pestro nočno življenje. Kaj pa Samos, Zakintos, Karpatos? Tisti, ki ste že bili, lepo prosim za kakšno koristno informacijo, bom zelo hvaležna.
Pa krasno, sončno in vroče poletje vsem!

Jaz mislim ,da moraš na Karpatos.

Draga Callie!
Ta stran ima eno čudovito zadevo, ki pa se je mnogi preredko poslužujejo in sicer brskalnik /Iskanje – glej nad forumom/, ki ti pri geslu “Santorini” izbrska 50 postov. In preden začneš postavljat vprašanja raje preveri, če niso bila že (prevečkrat) postavljena.

če hočeš, da se zvečer kaj dogaja, potem je zakintos pravi naslov zate. v mestecu laganas je polno barov in diskotek. če bi se rada spočila, potem ti priporočam karpatos ali pa samos. bil sem na vseh treh otokih in vsak ima kakšno posebnost.

Ojla, Santorini je čudovit otok za preživljanje počitnic, tud videt imaš kaj, za žur pa ni kaj prida. Bolj za preživljat medene tedne. Priporočljivo od let dalje…

Santorini je najbolj unikaten Grški otok…Imaš ogromno za videt takih stvari ki jih na drugih otokih ne vidiš. Jaz sem bila tam na maturancu in smo cele noči žurali… tako da glede tega ni bojazni. Santorini rules! 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close