Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saša E; podobna štorija Urša Č

Saša E; podobna štorija Urša Č

A ni zanimivo to javno prepucavanje bivših partnerjev? Tole s Sašo in Tilnom me neznansko spominja na Čepinovo Uršo in Aleša. Vsebina napisanega je vedno odvisna od vira – eni popolnoma spljuvajo njega, drugi (spet popolnoma spljuvajo) njo. Mi je pa jasno, da ni vedno ena stran kriva vsega.

Saša E in Urška Č sta pa čist drugačni ena od druge. Saška je toliko bolj na nivoju. Urška Č se nikoli ne bo znala tako pregurat čez življenje kot Saška. Urškin kariera kot napovedovalka na televiziji je klaverno strmoglavila, ona se bo od zdaj naprej vlekla samo še po sociali. Saška je toliko več, njena kariera se je ponovno strmo vzpela na SLOTV, njen talkshow podira vse parametre gledanosti na nacionalki v zanjih 15 letih.

Bi si kdaj prej mislila, da sta Einsiedler/Pusar mal bolj pri sebi kot Čepina, ampak zdaj pa vidim, da je vse isti poden.
Samo da je v Einsiedler/Pusar zgodbi pet otrok, pri Čepinih pa samo eden, pa še ta je bil v času najhujšega medijskega obračunavanja tolk majhen, da ni kaj dost vedel, za kaj gre.

Se strinjam z- ja itak. Isto sranje, tukaj pri E/P je več otrok, ki so prizadeti.

Ne vem zakaj Tilen nič ne pove o svojem sinčku-ime mu je Lovro, ki ga ima z vzgojiltejico Vlasto? Sinček bo star že eno leto.

Bodite natančni, v igri je 8 OTROK

2 – Saša od prej
3 – Tilen in Saša skupaj
1 – Tilen in vzgojiteljica Vlasta
2 – Vlasta in njen bivši partner (zdej jo pa tud Tilen ne mara več)

Lepo, da Saša in Tilen in ostali skrbijo za naše penzije.

Lepo, da Saša in Tilen in ostali skrbijo za naše penzije.[/quote]

ti si pa mal počena v glavo?

Dobro, da ste vse uradno seznanjene, da je tretji otrok dotične vgojiteljice prav od Tilna. A kje jih vaši partnerji morda sejejo okrog veste?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

a to k ti odpiraš temo in tu prepucavaš sašo in druge je pa v redu?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

ja kako se hitro na grdo obrne,sem mislila se pred casom,da se bosta pobotala,pa gremo dalje,tudi ce je oce malcka,pa kaj pol..otrok ni nic hudega,eden vec pri ze 5 tih pa res ni tak halo..bolje da bi ostala skupaj,pa tista 2 tud skupaj,enega mulca vec bojo pa ze vzgojil pa do kruha spravli..za moje pojme so vsi navadne budale,locevat se pa po cajtngih vlacit,zarad mal fuka in enega otroka vec,saj niso socialci,jih bojo ze ziveli.

prvo sta svojo ljubezen kovala v zvezde, bila drug za drugega vse kar sta si želela, zdaj pa se obmetavata z tako niskimi, da je joj,ne pomislita pa na otroke in ostale ki so vpleteni v to njuno kolobacijo.
Nikoli si nisem mislila, da lahko nekdo kot je S.E.pade na tak nizek nivo in si preko medijev pere kar koli že. Če je res tako nedolžna naj to naredi stran od oči javnosti in se neha sklicevat na neke “krščanske” norme, ki jih tako veselo krši.

Tilen z Vlasto nima otroka. To je dejstvo.

In beseda klavErno je ena najhujših, kar sem jih zadnje čase prebrala tu gor. Dajte malo manj razmišljati o drugih in naredite kaj zase – na primer, lahko preberete kakšno dobro knjigo, da se s svojim jezikom ne boste spravljale v zadrego.

Kjer je dim je tudi ogenj ali obratno.

O škandal stara, da te je ta klavrna beseda tako ostala v grlu, da si morala nekaj natipkat. Ti pa sploh ne razmišljaš o drugih ljudeh, ti pa edina ne. Veš slavistične bravure sodijo v šolo. Tudi ti bi potrebovala kakšnega lektorja, s takimi slavističnimi posiljevanji se spravljaš v zadrego ti.

Saj nisem rekla, da ne razmišljam o drugih ljudeh. Seveda razmišljam. Zato sem pa napisala, da Tilen nima otroka z Vlasto.
Ko mi boš napisala, kje natančno so v mojih stavkih napake in kje rabim lektorja, se pa lahko pogovarjava tudi o tem…

Tilen z Vlasto ima otroka 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Mu je čist podoben, ona živi zdaj pri starših z otroci,
Lovro je Tilnu zelo podoben. Živim v neposredni bližini!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close