Najdi forum

Tunizija-Djerba

pozdravljeni,

zanima me od vseh, ki so ze potovali v to dezelo ali v kraj Djerba, da mi malo opisejo svoje izkusnje, predvsem pa, na kaj je potrebno biti pazljiv(razen voda, dobro prekuhana hrana ipd).Naj vam zaupam, da sem v petem mesecu nosecnosti, z nami pa bo sel tudi sincek , star stiri leta in pol.
za vsako izkusnjo, mnenje in opozorila bom zelo vesela-hvala!

Sari, ne bi bil rad žaljiv, ampak krepko dvomim v tvojo pismenost.
Prvič zato, ker si vprašanje postavila v forum “O travel.over.net”, ki je namenjen vprašanjem o samem portalu.
Drugič zato, ker se v sosednjem forumu “Kam in kako na počitnice” že v neskončnost vrti ta tema in vsakih nekaj minut noter pade novo sporočilo, zdaj jih je že vsaj 150.

sm nova tukaj in vprasanje sem ze postavila na pravo mesto!
Hvala za opozorilo, pa veliko strpnosti!

Jaz sem bila lansko leto konec avgusta. Vroče ful.Drisko menda skor zihr fašeš.Midva s fantom sva skos jedla v hotelu pa sem vseeno obležala dva dni. piti je treba veliko vode. nujno moraš nakupovati in seveda barantati.tu pazi ker ti izhodiščno ceno postavijo tudi do 10x večjo kot jo na koncu zbiješ oz. je realna (vodička nam je rekla da do 3x manjša cena je realna). Ljudje prijazni, alkohol se da kupiti celo v eni trgovini na celem otoku. Taxi pocen. uglavnem vročeSari napisal:

> pozdravljeni,
>
> zanima me od vseh, ki so ze potovali v to dezelo ali v kraj
> Djerba, da mi malo opisejo svoje izkusnje, predvsem pa, na kaj
> je potrebno biti pazljiv(razen voda, dobro prekuhana hrana
> ipd).Naj vam zaupam, da sem v petem mesecu nosecnosti, z nami
> pa bo sel tudi sincek , star stiri leta in pol.
> za vsako izkusnjo, mnenje in opozorila bom zelo vesela-hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close