Gardaland-ponovno
vem da je bilo na to temo veliko napisanega ,vse sem prebral pa vseeno bi vas rad vprašal nekaj…
Celje-Gardaland približna razdalja,koliko časa se voziš tja pa res najboljša in najlažja pot tja??šli bi nekako v četrtek po 14h(žena še dela v četrtek) bomo prišli pravočasno do tja ,da še najdemo kakšno namestitev?Ostali bi kakšnih 2-3 dni,Gardaland bi si ogledali v petek,mogoče pa še potem aqulland in safari park.Iskal sem kampe ob gardalandu in vse kar sem našel nisem nikjer zasledil,če je mogoče v teh kampih postavit šotor,kajti mi bi šli z šotorom in tako tudi kampirali,vsepovsod pa so cene objavljene samo za bungalowe ali hiške.Se nam izplača iti z šotorom ali pa je boljše da vzamemo tam kakšn bungalow,našel sem tudi stran z kampi ob jezeru .hvala za vaše odgovore.
Ali lahko pričakujemo gužvo glede na to da je pri nas praznik,podaljšan vikend???
Tukaj lahko postaviš šotor:
Mi smo šotorili v enem kampu malo višje ob vzhodni obali, blizu kraja Malcesine.
Kaj se izplača? Odvisno od cen (res je malo ceneje kot na hrvaškem) za šotor in za bungalov. Če ni bistvene razlike (če seveda upoštevaš to, da ne izgubljaš časa s postavljanjem in pospravljanjem, pa manj stvari rabiš s sabo ipd.), potem gotovo bungalov.
Do tja je iz LJ kakšne 4 ure, pri nas zna biti gužva na cestah, ker bodo šli “vsi” proti morju.
Če boste tam, se zapeljite okrog jezera. Je lepo.
Kampirali pred 2 leti malo više ob vzhodni obali jezera. Za dobit prostor ni bilo problema (konec julija), cena za šotor, 2 odrasla + 2 otroka nekaj manj kot 30 EUR.
Za obisk Gardalanda bi se odločila v petek (Ita. nimajo praznika).
O safari parku in aqualandu je bilo že veliko napisanega. Jaz bi tudi priporočala vožnjo okrog jezera ali pa s trajektom čez jezero.
Lep dan….
Izven glavne sezone so cene res primerljive s hrvaškimi, v času feragosta pa cene objavljene na internetu ne veljajo več, ampak drži pravilo ponudbe in povpraševanja.
Mi smo sicer dobili kar ugodno ponudbo v Arcu in sicer 12 Eur/osebo, s tem da smo dva šotora postavili na eno parcelo. Ob jezeru v Torbolah pa so hoteli imet 20 Eur/osebo. Avgusta vsekakor ne priporočam!
Forum je zaprt za komentiranje.