DUBAJ
Zdravo,
jaz sem bil dve nazaj bil v Dubaju ampak samo dva dni, ker smo bili vmes še v Tanzaniji in na Zanzibarju. Leteli smo z Emirates iz Ljubljane do Frankfurta nato za Dubaj in naprej do tanzanije.
Dubaj mi je bil cool, pa oktobra ni več tako vroče in se še kar da zdržati tisto vročino, rabiš vizo za Dubaj. Imaš predstavništvo Emirates v Ljubljani, nasproti Gospodarca, ena ulica višje mislim, da so!
Viza mislim, da stane 45 dolarjev, oziroma zraven imaš še hotel in zajtrk. Midva sva karte vzela pri Air Pasu v Ljubljani, ker so uredili tudi vse papirje in hotel.
Lahko pa pogledaš na njihovo spletno stran http://www.emirates.com in samo preveriš koliko je cena iz Munchena do Dubaja in nazaj, tako, da imaš okvirno ceno karte,midva sva si ogledala mesto, stari del mesta in šla pogledati tisti prečudoviti hotel jadro, ki je zelo cool. Hotel je bil skoraj v centru, bilo je kot enosobno stanovanje, opremljeno, tako, da si lahko kuhaš tudi sama.
Cene v shopingu za hrano in ostalo je tako kot pri nas, vsaj mislim. Pojdi na Emirates v Ljubljani in mislim, da ti bodo vse povedali kako in kaj!
Toliko za danes, pa lep pozdrav Mare 🙂
Pozdravljena Ana,
prvo kot prvo Ana v Oktobru se zacne Ramadan – postni mesec a ga tujci ne cutimo, saj so precej odprti. Hoteli so v tem obdobju cenejsi.
Emirati so cudovita dezela in prav tako ljudje to vam lahko potrdim iz lastnih izkusen, saj ze vec let zivim v Dubaiu in se ukvarjam s turizmom.
Draga Ana karkoli vas zanima se mi oglasite na moj mail
Lep soncen pozdrav,
Jasmina
Forum je zaprt za komentiranje.