Najdi forum

turčija

Ellow!

A bi šel kdo v Turčijo…. tk ena popotniško – zabavna varianta?? No, js se trenutn odločam, sam vrjetn jo bom kr z vlakom dol pičla, tk da ce se mi bo kdo pridruzil….mi naj kr po mailu piše. Ostala bi tkle enih 20 dni, mam pa u mislih zahod turcije pa na vzhod, kok bo čas dopuščau.
lep pozdrav vsem, ki še niste odpotovali kam na lepše in pridno čekirate nove teme:)

Jasna

Oj,že tri dni kot nora iščem sopotnoco za v Turčijo v mesecu juliju!Daj če si za me čimprej obvesti da se dogovoriva!!!!!!(piš na mail al pa poklič……tel :041638806!)Caw caw

ellow!

js nameravam iti tut čimprej, sam trenutn moram še počakat rezultate enga izpita(to bo v petek,soboto že objavljeno-upam- na netu), tk da od pondeljka dalje, bi si js ze zacela planirat…vizo pa potpa tko dalj….tk da te takrat kontaktiram.
cawcaw

Hvala za takojšen odgovor,sam vseeno bi bilo fino če se lahko čimprej kaj slišiva oz. če mi ti lahko točno sporočiš ali bi šla ali ne!Ker jaz bi šla čimprej( vsaj do sredine drugega tedna).Na vizo pa itak čakaš še tri dni pa tud za ostalo verjetno rabiš še kakšne par dni časa!A bi ti men lohk sporočila tvojo tel. številko?Hvala……………..ajd se šlišmo čaw,čaw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close