Najdi forum

Zanimajo me vaše izkušnje iz Supetara na Braču. Kako je tam za mlade, kakšne so plaže, nočno življene, okolica ipd.

Čav!

Jaz sem bila lani s tipom v supetarju, pa je bilo ok, ampak nič kaj posebnega. Mesto je sicer ful lepo, a nekih ne vem kakih čag in žurov ne pričakovat. Najde se kakšen dober lokal, kaj drugega pa ne da bi vedla…

Plaže so bile tudi neka zlata sredina, nič posebnega.

No, probaj pa boš videla. Mene ne vleče več tja, pa ne zato ker bi bila s čim razočarana, ampak se mi tudi ni zdelo nič posebnega.

Lp, anamari

Ce boste ze na Bracu si dejte it pogledat vsaj se BOL z zlatnim ratom ( ocenjena kot najlepsa plaza na jadranu ). Sicer je res kar pravi anamari nic posebnega ni na BRACU ampak ni slabo … ce iscete nocno zivljenje potem je mogoce BOL boljsi saj je tam v visku sezone vecina mladih , ceprav je samo 1 velik disko je pa kar precej obiskan !

Meni osebno je bilo do sedaj na Hrvaškem poleg Korčule v Supetru najlepše. Čisto morje, prijazni ljudje… Meni je tam veliko lepše kot na Bolu, posebej za majhne otroke, ker na Bolu skoz piha. Se ga pa splača it pogledat, pa Vidovo goro z jagnjetino. Jst pravim JA

V supetarju sem bil samo za kratek cas, a so cene precej nizje kot na Bolu. Tako da se s tega stalisca bolj splaca. Mesto ni nic posebnega. Se pa res splaca videti Bol (se posebno za zurat), ceprav plaza Zlatni rat ni nic posebnega (predvsem je tam ogromna guzva).
Torej povzetek: cez dan Supetar, zvecer Bol (vozi tudi avtobus, pa se kilometrov ni ne vem kako veliko)

Lep pozdrav, LUKA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close