Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija-cepljenje

Grčija-cepljenje

Ali ste se vi pred odhodom v Grčijo cepili proti hepatitisu A? Ali ste imeli kakšne težave, če se niste?
Lep poletni dan vsem!

Ne.
Ne.

Zadnje na kar bi pomislila je cepjenje proti hepatitisu A za pot v Grčijo!!! Pa sem bila že večrat tam, tudi v bolj “odmaknjenih” predelih.

Še za v Azijo se nekajkrat nisem cepila!

A res priporočajo cepljenje za v Grčijo????Ne vem zakaj, a to mi je malo smešno, sploh če nameravaš it tja na dopust (ne na potovanje) v eno izmed znanih turističnih destinacij. Nekako mi deluje isto, kot če bi se cepil za it na morje na Hrvaško 🙂

Ne, ni panike…Kar brez cepljenja veselo na dopust.

V grciji sem bil ze 5x, nikoli se nisem cepil, ker tudi ni potrebno…

😉 Kaksno cepljenje neki ? Razen ce ne nameravate na kak sex-dopust potem vam svetujem se kaksno drugacno cepljenje … ne hecam se … 😉

Za hepatitis A pa res ne porebuješ sexa!

Vem ja Hepatitis C in B dobis s sex-om , hecal sem se … tukaj kaj vec o tem :

HEPATITIS B IN C
Hepatitis B in C povzročata dva različna, vendar sorodna si virusa. Bolezen se prenaša s spolnimi izločki ter krvjo. Obe bolezni se kažeta s podobnimi kliničnimi znaki, to so izguba apetita, bruhanje, bolečine v trebuhu ter rumena obarvanost kože. Sčasoma bolezen vodi v cirozo jeter, redkeje pa tudi v jetrnega raka. Zdravil, ki bi pozdravili ti dve bolezni, še ne poznamo, obstaja pa cepivo proti hepatitisu B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close