safari – tunizija
Eden izmed izletov agencije je bil izlet v saharo Matmata – Dous .To je celodnevni izlet . Cena 45 dinarjev ali 50 eurov. Zjutraj zgodaj iz hotela,do Matmate-ogled podzemnih jam,nato pa naprej do samih vrat v saharo ; Tam se začne ježa kamel.Približno se gre tričetr ure v eno smer in nato nazaj..
Drugi izlet so šli z džipi na sipine.To je poldnevni izlet. Cena 50 dinarjev. Najbolje da si ogledaš opise teh izletov na spletni strani agencije Intelekta.Tam natančno opisuje kaj in kako.Jaz pa sedaj pišem po spominu.Mislim,da ni problem,se pridruziti katerikoli agenciji v kakem hotelu.Plačaš in greš z njimi.Vsaj pri nas je bilo to možno.Skratka dobro odločitev želim in veliko uživanja .
Safari se da v Tuniziji vzet v vsakem hotelu. So dva ali tri dnevni. Dvodnevne greš z avtobusom, tridnevne pa z džipom. Jaz za tri dni nisem šla, zato ne morem povedat, kako to zgleda. Govorim pa o safarijih iz Hamameta. Meni je blo všeč, veliko vidiš, je pa mogoče malo drago. Če pa greš na dopust v Tunizijo, pa je to vsekakor safari, na katerega je treba iti. Uživajte v Tuniziji…….
Ce zelite doziveti Tunizijo v celoti ( ljudi, obicaje in kraje ) vam svetujem daljsi safari. Tudi sam sem
bil na safariju 6 dni po celi tuniziji tako da vam toplo priporocam kaj takega. Mogoce pa potem podaljsate bivanje se ob morju. Ceprav mislim da so sedaj temperature previsoke za tak podvig. Mi smo bili v februarju in je bilo prav prijetno ( okoli 20-25 C ).
Forum je zaprt za komentiranje.