Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kampiranje v Sloveniji

Kampiranje v Sloveniji

Zanima me kje v Sloveniji (predvsem na Gorenjskem in Primorskem) se lahko kampira (če se da) in to seveda mislim izven kampov. Ali je potrebno imeti kakšna dovoljenja za to? No… na splošno me zanima kako je s kampiranjem v Sloveniji in če kdo ve kje lahko dobim podrobnejše informacije…

Lep pozdrav in lep večer, Matej

ojla
kolkr vem na primorskem se je dalo zment z kakm lastnikm-kmetm tm okov idrce,za kako litro dobre pjačke,sam da obvezno pospraviš za sabo in da ne skuriš jim travnika al njive.
drgač za mali dnar pero ogromno lepote ja kampiranje ob soči(kr mrzla-sploh letos k niče bet sonca).v kobaridu se reče tm pr konjh na poti prot drežnici je ob soči en mali kamp,pero majo super omlete(mljask) in je poceni,ful urejeno,prjazni lastniki.
je pa tm blizu še ena voda nadiža tud greš skoz kobarid pa prot breginju in je en kampič v vasi podbela,tm maš tud eno mini trgovinco,pa oštarijo,po sir (božanskega okusa) se pa zapelš tm v bližnjo vas.cena kampa je nizka,nadiža je pa bl nizka kot soča vendar par stopinj toplejša.tukej maš tud igrišče za fuzbal,košarko,odbojko.mizo za pinkponk.je pa majn wcjov in tušev.ma če si maw avanturista se pač kak dan ne tuširaš lhk namreč tud gorke vode zmanjka,tko in tko se pa kopaš v reki.
do zej še vsako leto je blo tu na obeh konch božansko lepo in upm da se bo letos vreme kej popravlo da me pot hmal zapelje ke gor.mi k smo le urco stran se marskdej zapelemo sam za en dan gor.
upm da če boš palandrinu po primorski da ti bo všeč.
za gorenjsko ti pa n morm pomagt k sm sam v bohinju kampirala al pej rentala sobo.sm pa v okolci kranja spala tm v enm bošku(mislm da je blo naklo) kr v avtu.nben nas ni beknu tku da recmo da se da prespat zastojn.
v glavnem-srečno,da te n beknejo če boš na črno k pol je kazn večja kot privat soba.

aja
če te zanima karkoli pa vpraši,ane?js sm zej glih v 2 stavkh ti nametala info ma če veš kej češ praši pa povemo
čawči

Ej, če ne moreš dat tistega jurja na noč za kamp, pa kar lepo doma ostani. Me prav zanima, kako bi ti reagiral, če bi prišel na tvoj vrt taborit avtobus čehov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close